June 2nd, 2009

15:19

De siste dagene har jeg følt meg helt daff og jeg hadde feber i går, i tillegg var jeg kjempekvalm før jeg sovnet og enda kvalmere da jeg våknet i dag, tror jeg har fått omgangssyke eller noe. Om jeg ikke blir bedre innen onsdag går jeg en tur til legen, for jeg kan ikke være syk nå, ikke når det er så mye gøy som skjer! I skrivende stund sitter jeg på Kaffeglasset, rett ved settet der hvor Asfaltenglene spilles inn. Det er kjempegøy å være med og jeg har fått snakke med jentene som spiller hovedrollene og de er kjempesøte!

Om litt kommer Karoline hit, og så skal vi kose oss! Det er altfor lenge siden jeg traff henne nå kjenner jeg! Ha det bra så lenge!


14 Comments »

 • Hvordan type film er det,, hva handler den om liksom? kjempe søt kjole på dagens outfit foresten! :)

  Comment by Thea — June 2, 2009 @ 3:30 pm

 • Hei MA.
  Har du blitt invitert til å være statist? i den filmen?=)

  eller har du selv meldt deg på?=)

  Comment by sol — June 2, 2009 @ 3:53 pm

 • Aww, søte unger

  Comment by Hanne — June 2, 2009 @ 4:47 pm

 • Nåh,så søte og små de var :)

  Comment by Gina — June 2, 2009 @ 5:41 pm

 • harru  godt av

  Comment by anonym — June 2, 2009 @ 5:59 pm

 • Kjempesøte! Likte forresten kjolen din veldig godt.

  Ha en fin dag fortsatt, og god bedring!! :D

  Comment by MiaLAMPE — June 2, 2009 @ 6:07 pm

 • Kan du vennligst svare på meldingen min?

  Comment by Liv — June 2, 2009 @ 7:50 pm

 • Kjipt å være syk, her er noe som faktisk hjelper: varmt vann med fersk ingerfær, sitron og litt honning. Og noen halstabletter som heter vekk i morgen :) Var netopp syk selv og vet hvor ille det er:P hehe God bedring! Ta en titt på bloggen min hvis du får tid :)

  Comment by Ida — June 2, 2009 @ 7:52 pm

 • Liv: har ikke batteri på tlf, svarer få fort jeg får den på og ser hva som står :)

  Comment by Marie Amanda — June 2, 2009 @ 8:10 pm

 • Det er noe som går altsåå! Feber, kvalm, vodnt i halsen, stiv i nakken, gjør vodnt å svelge ..
  om du har det så gå til legen med en gang, fordi streptokokker får for tiden, og man smitter utrolig lett. Da for du pencilin av legen, og blir frisk etter toppen 7 dager. good luck!!

  Comment by ELse Marte — June 3, 2009 @ 10:19 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon