May 28th, 2009

Noen ganger kan jeg sitte og se på ting som minner meg om deg. Om jeg kombinerer det med en eller annen sang som inneholder et ord som minner meg om deg, begynner jeg faktisk å gråte. Jeg får vondt helt inn i hjertet når jeg tenker på det. Om jeg bare fikk et par minutter med deg, alene, så kunne jeg fått deg til å forstå at vi hører sammen.

Har du aldri lurt på hvordan det ville vært å kysse meg i regnet eller hvordan det ville vært å reise langt, langt vekk sammen med meg og bare kjenne på hvordan det er å leve?

Jeg kan ikke fortelle meg selv at det blir oss to en dag, jeg tror ikke på det lenger, og det gjør så vondt hver gang jeg tar meg selv i å tenke på deg. Den fornuftige delen av meg drar deg ut av hodet mitt så jeg ikke skal tenke på alt de fine med deg, men hjertet mitt tviholder fast i deg. Jeg vil ikke slippe, jeg vil bare at du skal holde meg. Hvorfor kan du ikke holde meg? Hvorfor må dette være så vanskelig for oss? Hvorfor kan vi ikke bare lenke sammen hendene våre så vi ikke kan gli fra hverandre når det stormer.

Ting er ikke som det ser ut som, glass er ikke vann, vann er ikke luft og du er ikke min.

 

33 Comments »

 • Har du kjærlighetssorg? :/ *klem*

  Comment by Gina — May 28, 2009 @ 1:03 am

 • liker når du skriver sånn <3

  Comment by Omana — May 28, 2009 @ 1:36 am

 • Vet att det är svårt men det bästa sättet för att må bra igen är att tala om hur du känner. Det finns bara 2 möjliga svar, ett blir man super glad av, det andra gör jätte ont men det ger möjligheten att släppa det och gå vidare. Lycka till!

  Comment by Ove — May 28, 2009 @ 1:44 am

 • Vet akkurat hvordan du har det.

  Comment by Anja — May 28, 2009 @ 4:02 am

 • Du skriver så nydelig..

  Comment by Catharina — May 28, 2009 @ 10:18 am

 • kan du ikke bare komme deg over det?

  Comment by elin — May 28, 2009 @ 10:25 am

 • uff, fært med kjærlighetssorg. får håpe det går bedre etterhvert. :)
  fin tatovering!

  Comment by martine — May 28, 2009 @ 10:44 am

 • Uff, det er vanskelig å komme over en du virkelig liker. Håper det går bra med deg da, søta :)

  Comment by MiaLAMPE — May 28, 2009 @ 10:52 am

 • Uff, slike ting er helt forferdelige! Og akkuratt nå vil du nok tenke at dette kommer aldri til å gå over, du kommer til å være trist i en evighet. Men vet du hva, slik er det ikke, man kommer ALLTID over det til slutt..:) En ting som hjelper er faktisk å flørte med andre kjekke gutter osv.. så plutselig har du følelser for han, og da er sorgen i glemmeboksen:)

  Lykke til MA!
  Og en ting, er det en tatovering eller bare kødd?:)

  Comment by SARA — May 28, 2009 @ 11:36 am

 • fint skrevet:)

  Comment by Charlotte — May 28, 2009 @ 12:14 pm

 • du skriver veldig fint, nydelig

  Comment by anonym — May 28, 2009 @ 12:15 pm

 • "kan du ikke bare komme deg over det?" hva faen ?! det er jo absolutt ikke så enkelt, veit sånn ca hvordan du har det tror jeg, og det er helt jævlig!
  btw du skriver så utrolig bra : ))hih

  Comment by christine — May 28, 2009 @ 1:20 pm

 • har du tatt tatovering?:)

  Comment by tina — May 28, 2009 @ 3:39 pm

 • <3

  Comment by Kim Andrè Skoglund — May 28, 2009 @ 3:48 pm

 • Blir så rørt når du skriver på denne måten, kjenner du røsker meg innerst fra hjerteroten : ) Du skriver så nydelig, det viser hvor mye du har inni deg, du er så mye mer enn et pent ytre. Dette viser hvor fantastisk du er og hvor mye innsikt du har :) Du er virkelig et nydelig menneske, Marie, det merker man selvom man ikke kjenner deg. Vil bare si lykke til, husk at lykken er noe dypt inni ens eget indre, og det er ens eget indre det kommer an på først og fremst. Stå på videre, youre awesome på ALLE mulige måter:D Klem fra stooor fan.

  Comment by Honey95 — May 28, 2009 @ 4:40 pm

 • er det en ekte tatovering? :-)

  Comment by Marit :) — May 28, 2009 @ 8:57 pm

 • :/

  Comment by Kristine — May 28, 2009 @ 8:59 pm

 • kan du ikke svare på om det er din tattis eller? lol

  Comment by Morradi — May 29, 2009 @ 2:27 am

 • ånei.. perfekte lille marie amanda kan ikke få ALT hun peker på.. ikke rart verden din går i tusen knas da nei
  "bu fuckings hu"..

  Comment by Anonymous — May 29, 2009 @ 8:58 am

 • er den ekte, eller ikke? :)

  Comment by Marit :) — May 29, 2009 @ 2:24 pm

 • bra skrevet :- )

  Comment by Karoline — May 29, 2009 @ 4:55 pm

 • Slutter du aldri å mase?

  Comment by Mrie — May 29, 2009 @ 5:37 pm

 • ekte tatto eller ikke :)
  hva står den får:)`?

  i feel almost the same way.

  Comment by Anonymous — May 30, 2009 @ 6:28 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon