May 18th, 2009

15:30

Dette er et motivasjonsinnlegg til alle dere med små pupper, eller alle dere som er fan av små pupper.

Jeg husker puppetrøbbelet på barneskolen, brukte du ikke bh var du pingle og brukte du bh ble du støtt ut om du ikke hadde den riktige bhen. I garderoen etter gymtimen sjekket alle jentene hverandres bher, hvem hadde innlegg, og hvem hadde tatt de ut. Om du hadde tatt de ut fikk du ofte beskjed om at du ikke skulle tro godt om deg selv, og at du kanskje burde hatt innlegg. Om du fortsatt hadde latt innleggene være i bele du plaget for at du “fylte bhen”. Jeg hadde str 65aa i mange år, og har egentlig ikke gått opp noe særlig siden min første bh på barneskolen.

Nå kan jeg gå uten bh og være fornøyd med de små puppene mine, og jeg kan gå med bh og faktisk få det til å se ut som at jeg har litt pupper. De er så mange fordeler med små pupper, jeg kan faktisk ikke komme på en eneste ulempe. Gutter som kun legger fokus på pupper og på at de skal være så store som mulig, er ikke noe å samle på uansett. Det er så mange flotte små pupper der ute, og det finnes mer enn nok av gutter som liker at de er en liten håndfull.

Da jeg gikk på barneskolen og ungdomsskolen tenkte jeg at puppene mine kom til å vokse, men de har faktisk ikke vokst de siste 2 årene, noe som jeg er veldig glad for. Da jeg danset var det ikke noe fordel å ha store fordeler, og jeg slipper å få hengepupper når jeg blir eldre. Du burde være glad og fornøyd med det puppestellet du har fått utdelt, det er nemlig meningen at de skal være sånn som de er og om du vil ha kløft for en kveld, kan du alltids kjøpe silikoninnlegg på Cubus til 169,- , gå med hevet hode og vis deg frem.

Jeg trives med å ha like små pupper som en gjennomsnitlig 5.klassing jeg.

99 Comments »

 • skulle gjerne hatt mindre pupper jeg, hah. du er jo søt uansett da :)

  Comment by maddiiee — May 18, 2009 @ 3:31 pm

 • enig!

  Comment by Anonymous — May 18, 2009 @ 3:35 pm

 • du er en jente man stolt kan ha som forbilde!

  Comment by Anonymous — May 18, 2009 @ 3:46 pm

 • Det var bra skrevet!

  Comment by Iromie — May 18, 2009 @ 3:47 pm

 • Heeelt enig me deg, MA! :)

  Comment by martine — May 18, 2009 @ 3:49 pm

 • Helt enig!
  små pupper er like fint som store pupper : D

  Comment by Stine — May 18, 2009 @ 3:54 pm

 • Så glad jeg ble av å lese dette innlegget :) Jeg har også små pupper, og er vel egentlig ganske fornøyd med det. Allikevel ønsker jeg av og til at de var litt større. Men vi er heldige som slipper hengepupper. Hvis det blir for stort kommer tyngdekraften til å tre til en eller annen gang :P Go Team A!

  Comment by Katarina — May 18, 2009 @ 3:57 pm

 • Veldig bra innlegg. Stå på! :)

  Comment by Anonym — May 18, 2009 @ 3:58 pm

 • Hæ? I fjor sommer eller når det var så husker jeg noen bilder av deg som det såg ut som du hadde svært store pupper? 

  Comment by Rand0m — May 18, 2009 @ 3:59 pm

 • På akkurat det temaet der så synes jeg: heller for små enn for store :)

  Comment by Isabella — May 18, 2009 @ 4:02 pm

 • takk MA! you rock!

  Comment by Mie :) — May 18, 2009 @ 4:05 pm

 • Rand0m; Det må ha vært mindfuck, for det har jeg ikke

  Comment by Marie Amanda — May 18, 2009 @ 4:07 pm

 • Hei Marie Amanda :)
  Ville bare si at du har en veldig bra blogg. Kult at du skrev om små pupper, tøft gjort! Har også små pupper, og har vel skjønt at de ikke kommer til å vokse noe videre, men du fikk det til å bli noe positivt! :)
  klem

  Comment by Marte — May 18, 2009 @ 4:07 pm

 • Fint innlegg. Syns det er altfor stort press på det å ha store pupper jeg..

  Comment by Anna Margrete — May 18, 2009 @ 4:11 pm

 • så du har ikke pupper altså? kjipt for deg! men på mange bilder du har lagt ut ser det ut som du har boobis

  Comment by cici — May 18, 2009 @ 4:14 pm

 • Well said, MA! Husker bhstyret på skolen selv, måtte passe på å ikke miste det man hadde stuffa med!
  Nå har jeg D-cup og sliter med å finne sortsbh’er som klemmer inn og holder på plass, og de er i veien! Er også kjempeinteressert i klær, men ofte vil kjoler som er utringet se fine og classy ut på de med mindre pupper, og slutty for oss med større pupper. En kjole vil være fantastisk på Keira Knightley, og trashy på Pam Anderson..
  Noen går for silikon, jeg hadde heller kjøpt brystreduksjon!

  Comment by ceciliek. — May 18, 2009 @ 4:15 pm

 • Veit ikke jeg, men se på det bildet her da:https://marieamanda.com/2008/06/25/what-hurts-the-most/ Høres dumt ut men det er jo ”ikke verst” det.

  Comment by Rand0m — May 18, 2009 @ 4:22 pm

 • ja, på noen bilder av deg i sommer hadde du utrolig store pupper ;p men sikker bare sånn silikoninnlegg

  Comment by Lena — May 18, 2009 @ 4:23 pm

 • Rand0m; Du kan umulig ha lest det jeg skrev…..

  and I qutoe; " Du burde være glad og fornøyd med det puppestellet du har fått utdelt, det er nemlig meningen at de skal være sånn som de er og om du vil ha kløft for en kveld, kan du alltids kjøpe silikoninnlegg på Cubus til 169,- , gå med hevet hode og vis deg frem."

  Comment by Marie Amanda — May 18, 2009 @ 4:24 pm

 • åja, beklager

  Comment by Rand0m — May 18, 2009 @ 4:31 pm

 • du sier noe der, det er faktisk ikke bare bare å ha store pupper, jeg bruker selv 75 dd/e og er 18 år og det er ikke noe særlig, man får jævlig vondt i ryggen av å ha så store, du må kjøpe klær i en str mere enn du bruker for å få plass til puppene, og guttene har veldig lett for å bare ta "borti" dem og det er ikke gøy det skal jeg love deg, så når jeg blir eldre så kommer jeg til å forminske dem.. dere er heldige som har små pupper=) vær stolt=)

  Comment by iselin=) — May 18, 2009 @ 4:44 pm

 • Bra skrevet! selv har jeg ganske store pupper å dem er jo ‘bare iveien’ . og så synes jeg at det ofte kan se litt slutty ut visst jeg går i en litt utringet topp,men visst en med små pupper går med akkurat samme toppen så kan det være pent,visst du skjønner:) 

  Comment by Lena — May 18, 2009 @ 4:47 pm

 • Hei Marie, jeg kunne ik ha vært mere enig med dg. Puppene mine er små, og bruker 75b. Gutter som er pupper fikserte er rett og slett dumme. Skjønner ik hvorfor du skal gå rundt med halvparten av puppen dine hengende ute. Men dt ser ik ut at dine er småe.

  Comment by Soulfuldefender — May 18, 2009 @ 4:53 pm

 • Bra! :) Jeg liker deg jeg

  Comment by Ia Karita — May 18, 2009 @ 5:04 pm

 • Åh, BRA INNLEGG! finnes MANGE flotte men små pupper her ute :D

  Comment by Meg — May 18, 2009 @ 5:20 pm

 • Det er ikke mange jenter som har begynt å få pupper i det hele tatt, bare for å være pirkete.

  Comment by MHM — May 18, 2009 @ 5:22 pm

 • Haha, jeg vil fremdeles ha store pupper.

  Comment by Mariadear — May 18, 2009 @ 5:35 pm

 • Jeg liker deg bare bedre og bedre! :)

  Comment by Kristina — May 18, 2009 @ 5:37 pm

 • Hey, gimme five! Jeg har nesten ingenting. Går bare i 8.klasse, og det vokser kanskje, eller jeg blir kanskje som deg, men det gjør ikke noe. :-)

  Comment by Gry — May 18, 2009 @ 5:41 pm

 • jeg har 75D. Jeg liker det ikke. Det er for stort. Jeg finner aldri bh-er som passer for under 500-lappen.

  Jeg vil ha små pupper.

  Comment by Thea Margrethe — May 18, 2009 @ 5:44 pm

 • man kan jo ikke gå fra ingenting, til dette med innlegg fra cubus? det nekter jeg å tro; https://marieamanda.com/2008/06/25/what-hurts-the-most/.

  Comment by elin rebecca — May 18, 2009 @ 5:46 pm

 • Hei, MA! Har selv helt perfekt stølrrelse, 70 C, og elsker dem :)
  RandOm: jeg tror hun har blitt litt tynnere siden da, så det har sikkert litt med det å gjøre også :)

  Og ikke misforstå meg MA; du ser fantastisk ut uansett størrelse! :) <3

  Comment by Marie — May 18, 2009 @ 5:48 pm

 • Synes det er bra at du skriver om sånt, sikkert mange som trenger oppmuntring når det gjelder dette! :)

  Comment by Vilde Hjørnevik — May 18, 2009 @ 5:50 pm

 • Helt enig. De med små pupper kan gå med dype utrigninger osv uten å se horete ut :D

  Comment by nenupha — May 18, 2009 @ 5:58 pm

 • Helt enig. De med små pupper kan komme unna med dype utrigninger osv uten å se horete ut

  Comment by nenupha — May 18, 2009 @ 5:59 pm

 • Vel, for hva det er verdt. Jeg synes små pupper er utrolig digg. Det ser bra ut! Store blir ofte litt vulgært.

  Klem fra en venn og kritiker, som alltid vil være en venn.

  Comment by du vet det om du tenker deg om — May 18, 2009 @ 6:00 pm

 • åhhh, det øverste bildet var fint.
  jeg er 14 og har D-cup jeg da…

  Comment by #1 — May 18, 2009 @ 6:03 pm

 • Du brukte silikoninnlegg på det bilde med andre ord?;)
  Søt er du nå uansett:) 

  Comment by Maya — May 18, 2009 @ 6:12 pm

 • Du imponerer fortsatt ikke med å være flat! Er glad jeg har skikkelige pupper og ikke er flat!

  Men.. Du skal ha skryt for å være så positiv til å være flat da. Er få som greier.

  Comment by Anonymous — May 18, 2009 @ 6:32 pm

 • Skulle ønske jeg hadde små pupper selv. Har str 80F, og det er ikke bare-bare. Så nå er det straka vegen til brystreduksjon. Heia små pupper!

  Comment by Helen — May 18, 2009 @ 6:47 pm

 • Jeg liker denne bloggoppdateringen! :D

  Comment by Hege — May 18, 2009 @ 7:00 pm

 • god oppmuntring (Y)

  Comment by Anonymous — May 18, 2009 @ 7:04 pm

 • Har små pupper selv, og respekt for det inlegget her!

  Comment by Mie — May 18, 2009 @ 7:06 pm

 • Små pupper er IN! Flaks for oss <3

  Comment by iii — May 18, 2009 @ 7:08 pm

 • Fint innlegg :)

  Comment by SH — May 18, 2009 @ 7:12 pm

 • du sier noe der, er ikke bare bare å ha store pupper,  dårlig: gutta klår, du må kjøpe større klær en du bruker, man får vondt i ryggen. bra: man kan komme seg inn på utesteder og få det man vil, bare man drar litt langt ned.. selv bruker jeg 75dd/e og jeg har store rygg plager, så når jeg blir eldre og har fått unge så skal jeg forminske dem. så til alle dere med små pupper, VÆR STOLT

  Comment by iselin=) — May 18, 2009 @ 7:50 pm

 • Jeg har selv aldri voks helt utav barneskole-Bhene, de har bare blitt litt mer passelige.  Går i 10. nå, og det å ha små pupper e vel kanskje ikke det som er mest kjekt. Men som du sier, da får du vertfall gutter som er verdt å samle på! Får litt mer selvtillit av å lese slike innlegg. Tusen takk!

  Comment by Mari — May 18, 2009 @ 7:58 pm

 • digger det =)

  Comment by miaa — May 18, 2009 @ 8:06 pm

 • Du skal være fornøyd med det du har, men du kjøper bare mer pupper på Cubus. Herlig

  Comment by Fuckmind — May 18, 2009 @ 8:08 pm

 • WOW. Du kan ikke akkurat si at du er fornøyd med å ha små pupper når du pusher de så jævlig opp med innlegg, untatt dette bildet ;)

  Comment by Malene — May 18, 2009 @ 8:27 pm

 • jeg er enig med deg, det er fint med små pupper. Men jeg syns da ikke du har så små, sånn som jeg har sett x) men det vet da sikkert du bedre enn meg. min mening er at små pupper er finere enn giga ;p

  Comment by Mirha — May 18, 2009 @ 8:32 pm

 • Det er bra du er fornøyd og jeg tror det er mange det er viktige for å lese dette innlegget. Det er viktig å få fram at ingen kan bestemme over sin egen kropp, om man ser bort fra plastisk kirurgi selfølgelig. Men et utolig bra innlegg :)

  Comment by benedikte — May 18, 2009 @ 8:40 pm

 • det var faktisk veldig motiverende sagt! :) tusen takk!
  små pupper er også aldri i veien, og man kan ha så stor utringninger som mulig uten å bli vulgær ^^ og det er søtt !

  Comment by Ellinor — May 18, 2009 @ 8:51 pm

 • Jeg er veldig fornøyd med puppene mine slik de er nå :) Syns alle bør være fornøyd med det de har, eller som du sier: om du vil ha kløft for en kveld, kan du alltids kjøpe silikoninnlegg på Cubus til 169,- , gå med hevet hode og vis deg frem :-)

  Comment by Kulekamilla — May 18, 2009 @ 8:53 pm

 • Bra skrevet! Det er deilig å vite at jeg ikke er alene her i verden med pupper som en 10-åring :))

  Comment by Hilde — May 18, 2009 @ 9:01 pm

 • fin blogg

  Comment by iselin=) — May 18, 2009 @ 9:14 pm

 • vær stolt av det : ) jeg har alt for store pupper, men jeg bryr meg ikke om hva folk sier. det er slik jeg alltid har vært, den jenta med veldig store pupper. 

  Comment by Veronika — May 18, 2009 @ 9:17 pm

 • jeg har utrolig små pupper.. hvilken bh/inlegg gjør at du får de til så store? eller… de seeer store ut..;)

  Comment by kristin — May 18, 2009 @ 9:19 pm

 • tøft av deg med tanke på hvoran endel folk ser på pupper, færtfall i min alder.Så ble litt glad for dette innlegget.

  Comment by Therese — May 18, 2009 @ 9:34 pm

 • digga innlegget!

  Comment by apple — May 18, 2009 @ 10:25 pm

 • De med små pupper aner ikke hvor heldige de er. Selv bruker jeg to størrelser større enn jeg skulle ønske, og det er mye vanskeligere å finne bikini som passer fint, topper er ofte for smale rundt puppene, vi får hengepupper når vi blir eldre, mange har strekkmerker på puppene, en del syntes det er tyngre og vanskeligere å løpe og slikt. Så de som har små pupper, jeg håper de har fornuft nok til å være stolte over dem og ikke tar silikon- for jeg lover, store pupper er ikke kult å ha.

  Comment by Sara — May 18, 2009 @ 10:32 pm

 • Du er heldig.
  Selv har jeg store pupper, og det har jeg hatt siden barneskolen. Jeg ønsker ikke oppmerksomhet i det hele tatt pga puppene, og det er et helvete hver gang jeg skal kjøpe kjoler, topper, osv. Jeg må rett og slett passe på at klærene ikke er for trange, fordi da ser jeg sikkelig billig ut. Da tror guttene automatisk at jeg er villig, og jentene at jeg er billig. I hate it.

  Comment by Christiane — May 18, 2009 @ 11:00 pm

 • Kjempefint innlegg. Du fikk meg til å føle meg ti ganger bedre :-)

  Comment by Martine — May 18, 2009 @ 11:10 pm

 • SYKT BRA SKREVET! digg , bra du er stolt over det du har, alle bør være det. Selv har jeg samme størrelse som deg, etter det jeg har sett av bilder og sånt, selvfølgelig. jeg bruker 75a og b, hehe. goo small/middels boobs !:) og faktisk, det er mye fett i pupper, så det har noe med vekt og gjøre, hvis man går ned i vekt, kan man jo merke at fordelene minsker litt også,, og omvendt. men små pupper begynner faktisk å være “in”. Takk MA, for dette innlegget=)

  Comment by Anonymous — May 18, 2009 @ 11:53 pm

 • Jeg har alltid vært flau over puppene mine og jeg tviler på at jeg egentlig noen gang vil klare å være fornøyd med dem, men innlegget ditt fikk meg faktisk til å føle meg bedre. Tøft gjort, creds :- )

  Comment by LT — May 19, 2009 @ 12:07 am

 • Der fikk jeg litt respekt for deg, MA!

  Comment by Vilde — May 19, 2009 @ 12:51 am

 • Fint innlegg!
  Puppestellet har ikke vokst siden 7. klasse eller noe, trodde også at de kom til å bli større med årene, men det skjedde bare ikke. I perioder har jeg ganske mye komplekser for det, men som regel bryr jeg meg ikke. Oppløftende å lese slike innlegg som dette, i alle fall:)

  Comment by Kristine — May 19, 2009 @ 7:42 am

 • Dette innlegget likte jeg , seriøst, her tror jeg du traff manges hjerter, hehe. Hvertfall mitt !

  Comment by Deadbarbie — May 19, 2009 @ 9:29 am

 • En håndfull er nok^^
  Jeg syns det er best å ha små pupper, for da ser man jo egentlig slankere ut, og lettere å kjøpe klær:)

  Comment by Julie Amundsen — May 19, 2009 @ 9:38 am

 • Jeg har ganske store pupper, og jeg skulle gjerne sett at de var ett par str mindre. Det er umulig å finne bher og bikinitopper i størrelse 70E så jeg tror jeg skal forminske fordi jeg får så vondt i nakken

  Comment by Renate — May 19, 2009 @ 10:16 am

 • Dette innlegget viste en helt annen side av deg! Supert!

  Comment by s — May 19, 2009 @ 10:19 am

 • Puppene og ansiktet ditt er halve grunnen til jeg leser bloggen din ;) svimlende vakker er du!Hjernen din er resten av grunnen 

  Comment by TM — May 19, 2009 @ 11:33 am

 • Hvem trenger vel store fordeler når man er så pen som deg :) jeg er 18 år og syns jeg begynner og få for store, og merker fortsatt at de vokser, og det merker jeg godt på ryggen, ikke digg, men er selv glad for og ha store. Men syns det ikke ser bra ut med de som har mindre som drar bhen så langt opp på ryggen at den syns oppe ved nakken for og få stor kløft.  de får lære av deg, og være fornøyd med hva de har fått, alle har noen fordeler med seg selv, selvom det kanskje ikke er store pupper :)

  Comment by AT — May 19, 2009 @ 12:22 pm

 • Jeg har veldig små pupper, men  ikke særlig naturlig slank kropp, som gjør at jeg er skikkelig uproposjonert. Det ser ikke særlig bra ut, men jeg gidder ikke å la det plage meg:) Stort sett.

  Comment by kaja — May 19, 2009 @ 2:15 pm

 • Bedre med små og faste enn store og slappe :)

  Comment by Secret — May 19, 2009 @ 2:38 pm

 • åå, nå ble jeg glad i deg! kjente meg igjen i alt!

  Comment by KRISTINHHH — May 19, 2009 @ 3:55 pm

 • Opmuntrende innlegg! :)

  Comment by Vilde — May 19, 2009 @ 5:25 pm

 • Jeg ble utrolig glad for dette innlegget! beviser at jeg ikke er alene om å ha små pupper. Jeg ser ikke noe galt i det, men jeg mener på meg som har en ganske stor rompe og er VELDIG høy passer det ikke inn. Jeg har alltid slitt med for små pupper. Jeg hadde bare brystvorter til jeg gikk i 9.klasse og da begynte de å vokse men det var minimalt, selv om jeg har brukt str. 70b i bhene mine de siste årene selv om de er tusen nummer for store. Jeg kjøper også de silikon innleggene fra cubus og bruker de hver eneste dag, både når det kommer til undertøy og bikini på sommeren. Men har alltid slitt med dårlig selvtilitt pga av puppene mine fordi de var for små og at alle veninnene mine hadde stort og fine pupper som guttene hele tiden hadde fokus på. Men jeg har endelig funnet en bikini som passer meg perfekt, hvor jeg kan legge inn silikon innleggene uten at det er synlig at jeg er helt flat.

  Moren min hjelper meg med å betale for brystforstørrelse om 1 år, da jeg fyller 18. det er jeg ganske glad for.

  Comment by ''Velger å være anonym'' — May 19, 2009 @ 6:14 pm

 • Du tar feil i at de fleste gutter vil ha jenter med store pupper. De fleste gutter liker jenter som er slanke og tynne med små eller vanlige pupper. Jeg har selv DD, og jeg er ikke glad for det. Jeg synes det er grusomt å ha store pupper. Særlig SÅ store. Og det er mye vanskeligere å få reduksjon enn mange tror. :(

  Comment by Caroline — May 19, 2009 @ 10:51 pm

 • Og huff… Følte meg ikke pen og fin av å lese dette innlegget :’(

  Comment by Caroline — May 19, 2009 @ 10:53 pm

 • Personlighet har mer å si for mitt vedkommende, men skal aldri klage på en pupp eller to!
  Store eller små, faste eller litt slappere skal dere alltid vite at jeg vil ta dere i mot med et smil (:

  Comment by Didrik Sæther — May 19, 2009 @ 11:55 pm

 • Go Marie! ;D

  Comment by Ingeborg — May 20, 2009 @ 12:47 pm

 • noen som vet hvor man får kjøpt bikinier man kan legge silikon inlegg inni uten at det synes? Please

  Comment by anonyyym — May 20, 2009 @ 1:37 pm

 • Som gutt kan jeg si meg helt enig. Personlig er jeg ikke så veldig begeistret for store pupper.

  Comment by Daniel — May 20, 2009 @ 4:20 pm

 • love you!

  Comment by elma — May 20, 2009 @ 6:20 pm

 • 70b er Ikke små pupper !
  Jeg har personlig 65a og kommer nok til å ha det resten av livet. Det er små pupper :/.  70b er jo gjennomsnittlig…

  Comment by Me — May 20, 2009 @ 6:44 pm

 • Bruker 65DD jeg:) Er lita og slank (48-49 kg) , eneste jeg har av fett på kroppen er vel pupper og rumpe :P Men er fornøyd!

  Ellers synes jeg både store, små og middels pupper er pent! Kommer an på personen de sitter fast på. Naturlig er best!

  Comment by C — May 20, 2009 @ 7:57 pm

 • jeg er helt enig ;-)

  Comment by anja — May 20, 2009 @ 10:25 pm

 • Alle eksene mine til kjæresten har store pupper, og selv har jeg små (75A). Men han liker mine og synes de passer perfekt til meg. Takk for et oppmuntrende innlegg MA :D

  Comment by Jane Doe — May 21, 2009 @ 11:21 am

 • Dette innlegget tror jeg er noe av det beste du har skrevet. Jeg tror det er mange jenter der ute som endelig kan godta de små puppene sine. Selv bruker jeg 70B, og det er jo ingentin å "skryte" av. Men etter jeg leste det innlegget her, så er jeg mye mer fornøyd enn det jeg var. Og som mange har skrevet, vær stolt av små pupper! Det skal jeg være nå :-)

  Comment by Ia Karita — May 21, 2009 @ 3:10 pm

 • you just made my day!

  Comment by Helle — May 21, 2009 @ 4:30 pm

 • Veldig bra skrevet, Marie Amanda. Puppene mine har heller ikke vokst mye siden den gang, men hey, det er jo ikke noe problem. Er glad for de små jeg har, jeg.

  Comment by Berit — May 21, 2009 @ 6:43 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon