May 3rd, 2009

21:32

Når man er på et sted hvor det kryr av søte blogglesere og andre bloggere må man jo benytte sjansen til å møte de. I helgen har jeg som nevt tidligere møtt mange av dere lesere, og jeg setter så utrolig stor pris på at dere kommer bort og hilser på, det gjør meg så glad. Nå har jeg nettopp vært ute en tur og møtt Ole, det var kjempekoselig, han er skikkelig grei, så jeg skal kanskje komme en tur innom skolen hans i morgen. Det blir kos skal jeg si deg.

Nå skal vi en tur til Martin for å se på film, The Uninvited, gleder meg skikkelig, har hørt at den er råbra, og jeg elsker jo skrekkfilmer!


Ole er bikerboy.


Deilig pizza, takk Kim!

8 Comments »

 • Håper jeg kanskje får sett deg imorgen også søta! <3

  Comment by Annette — May 3, 2009 @ 9:42 pm

 • Haha, der så jeg jo så smart ut da:D Men var hyggelig å få møtt deg i dag da:) Du må komme i morgen, jeg tvinger deg:*

  Comment by Ole — May 3, 2009 @ 11:43 pm

 • Ringer deg ved elleve tiden jeg:)

  Comment by Ole — May 4, 2009 @ 7:54 am

 • ole jo:) gikk i klasse på barne skole og u.skole hihi :)) 

  Comment by sillie-Therese — May 4, 2009 @ 9:30 pm

 • Du har samme mac som meg :) :p 

  Comment by Susanne — May 6, 2009 @ 12:47 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon