March 25th, 2009

09:49


Wohoo!
Jeg sovnet kjempetidlig i går. Etter løpeturen på 11km var jeg ganske sliten da jeg kom hjem. Slang meg ned på sofaen med et egg og litt agurk for å se på Paradise Hotel før jeg sloknet som et lite barn rett før klokken 23. Det er jo helt fantastisk! Jeg har så utrolig mye energi i dag, så jeg skal starte dagen med en løpetur tenkte jeg. Toro og jeg har en liten intern challenge gående! Så det blir gøy å se hvem som vinner den. Tipper han vinner, siden han er gutt og sånt, gutter er jo så mye sterkere enn oss jenter. Haha!

Jeg har funnet motivasjon i å trene igjen! Da jeg danset mistet jeg til slutt motivasjonen, men jeg tror kanskje løping er noe for meg! Blir jo så glad av det! Har som mål å løpe 150km på 4 uker, så planen er å løpe minst 10 km i dag, så får vi se om jeg klarer noe mer enn det også! Ha en gledelig dag dere, å så glad jeg er!


De nye joggeskoene våre. Toro skal på jobb i de nye skoene og jeans, men jeg har dratt på meg den nye løpetightsen min. Woho love it. Den kostet rett over 500lappen på XXL. Dere skal få se hele etterpå.

17 Comments »

 • Så flinke dere er! Jeg ble akkurat syk, jeg :( Så det blir ikke noe løping på meg med det første.

  Comment by MADELEINE — March 25, 2009 @ 10:53 am

 • løp for harde livet marie!
  kanskje du greier og slå han ;)

  Comment by Kim Andrè Skoglund — March 25, 2009 @ 11:16 am

 • Jeg vil ikke anbefale deg å løpe 10 km hver dag. I høst gjorde jeg det samme (og jeg var vant med å trene mye fra før), men på grunn av mye ensidig trening og lange treningsøkter hver dag endte jeg opp med belastningsskader

  Comment by Ida Maria — March 25, 2009 @ 11:21 am

 • Du slår han lett. :)

  Comment by Maren — March 25, 2009 @ 11:43 am

 • Bare pass på at du ikke jogger for mye slik at du blir overtrent og belaster beina for mye for da kan du til slutt få beinhinne betennelse og det er ikke så sykt gøy :-)

  Comment by Kristine — March 25, 2009 @ 12:49 pm

 • hehe, hørtes nesten ut på deg som om det er blitt ”in” å løpe ;p..
  Men kjempe bra at du oppfordrer til aktivitet, men tips til deg,, ikke løp ti km. hver eneste dag. Treningen vil bli alt for ensformig, ihvertfall hvis du bare løper på asfalt. Reguler  treningene dine, slik at den ene dagen kan du løpe en kort tur, men med forholdsvis høy fart, som feks. drag, og en annen dag kan du ta en ordentlig lang tur i rolig tempo! Men bare tips :)
  (for ensidig trening virker ikke alltid positivt)..

  Comment by marit — March 25, 2009 @ 3:53 pm

 • Det skal jeg også begynne med! 

  Comment by Magnus — March 25, 2009 @ 4:06 pm

 • Lykke til! Løping er herlig :-) Det beste er når du kommer hjem, sliten og svett, og har veldig god samvittighet for å ha gjort en god gjerning mot deg selv. Stå på, Marie!

  Comment by Maja Solfall — March 25, 2009 @ 4:53 pm

 • Lykke til! Løping er en utrolig fin treningsmetode som man får utrolig mye energi og overskudd av :-) Elsker å løpe selv!

  Comment by Merete — March 25, 2009 @ 5:13 pm

 • Løpte du alene ?:D

  Comment by Elisabeth — March 25, 2009 @ 5:21 pm

 • Jeg så at noen hadde rettet deg på "og/å-feil" tidligere, men i tittelen her skal det være "og".
  "Å" er et initiativsmerke, og brukes derfor bare foran verb i initiativ.. Not that hard om man bare tenker logisk :)

  Comment by Prinsesse Marte — March 26, 2009 @ 8:37 am

 • Fikk du vite hvor skoene ble kjøpt?
  Evt - hvor og pris? :)

  Comment by Malin — March 26, 2009 @ 12:17 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon