March 24th, 2009

God morgen!Det er en utrolig spennende dag i dag, om et par timer kommer det en taxi som skal kjøre meg inn til byen, der jeg skal treffe Toro. Vi skal henge litt før vi skal i et møte med Nike. Samarbeidet med de kommer til å bli så ufattelig spennende, jeg gleder meg helt sykt. Shit, nå kom jeg på  at jeg ikke har laget iPoden min. Småkrise! Kanskje jeg kan låne lillesøsters. Uansett, etter møtet skal jeg møte et blad som skal intervjue meg og om jeg får tid, så skal jeg treffe to søte lesere som skal skrive om meg til en skoleoppgave. Sånt er så utrolig gøy!Jeg lengter etter ordentlig sommervær. I går var det nesten så jeg hentet bøtter med varmt vann til å smelte snøen i hagen, jeg er så lei av den nå! Har dere noen tips til hvordan man kan smelte snøen? Det er jo straks april og jeg synes at snøen kan holde seg til fjellet. Apropos fjell, til helgen skal jeg i bursdag til min gode venn Mikkel, litt mer info om den skal dere få i løpet av uken. Det blir i allefall morsomt! Det er så utrolig gledelig at det er strålende sol ute nå, da kan jeg slenge på meg et par jeans, skinnjakke og tøysko! Golden!Vil dere ha litt gladmusikk nå? Litt musikk som gleder deg på en tirsdags morgen? Sjekk ut Eric Hutchinson på Spotify, Alright with me og Rock & Roll er uten tvil de to nye favorittsangene mine. Han minner meg litt om Jason Mraz. Blir lei meg av dette bildet.

13 Comments »

 • Trist bilde,stakkars :(

  Comment by Gina — March 24, 2009 @ 10:36 am

 • Nesten trist?
  Det er trist. Forfenligheten møter virkelighetene. Dette er jo trist..

  Comment by Helle — March 24, 2009 @ 11:10 am

 • Eric Hutchinson har så masse fine sanger :)

  Comment by Micha — March 24, 2009 @ 12:33 pm

 • Venninnen min pleier å smelte snøen med hårføneren sin… Skal vistnok være veldig effektivt;)

  Comment by Hanne — March 24, 2009 @ 12:45 pm

 • jeg trodde det var to narkomane jeg! sorry!

  Comment by Andrea — March 24, 2009 @ 1:40 pm

 • Det bildet virker litt "staga", og jeg synes det er litt dårig å legge det ut på bloggen din - tenk om noen kjenner ham? Tenk om han kanskje ikke vil ha bilde av seg selv sittende på gaten slik som det på bloggen din?

  Comment by Ine — March 24, 2009 @ 1:58 pm

 • Ikke gi penger til sigøynere, de bare lurer deg…

  Comment by Sigrun — March 24, 2009 @ 2:05 pm

 • Når du var live, hvorfor svarte du ikke på spørsmål som ble sendt 25 ganger ? Da ble jeg utestengt, etr 25 spm uten svar liksom >.<

  Comment by Vilde. — March 24, 2009 @ 2:30 pm

 • Jeg gir aldri penger til tiggere, men jeg pleier å kjøpe noe å spise + drikke. Om de får penger blir det bare brukt til dop osv, da syns jeg det er bedre å kjøpe Oslo bladet som noen av dem selger! : ) Og til Sigrun: Det er pga folk som deg at dem ender opp med å "lure" folk, de blir fortsatt ikke godtatt av samfunnet. 

  Comment by Anonymous — March 24, 2009 @ 3:39 pm

 • "Nesten litt trist"?

  - Det er trist at du har en sånn holdning.

  - Det er trist at du utnytter din "store sans for veldedighet" for å fremme deg selv som en person du ikke er.

  - Det er trist at du virkelig legger ut dette bildet. 1: Fordi det tydeligvis ikke er ditt. 2: Fordi du uttnytter situasjonen hans til å framstille deg selv som en barmhjertig samaritan, med litt for mye sans for å være Å-kjendis for å virke troverdig.

  - Det er trist at du bruker Å-"kjendis"statusen din til å la deg lure til å tro at du er Nikes ansikt, i stedet for å bruke den på det som betyr noe. Hvis du skal legge innlegget om Nike og innlegget med bilde av en mann på gata like etter hverandre, og nå svare meg med at du ikke ville framstille deg selv som en hjelper i nød, så svarer jeg med at du bør fjerne bildet og få tilbake noe av troverdigheten din.

  Comment by B — March 24, 2009 @ 4:45 pm

 • Off, stakkar fyr. Har gitt selv gitt penger og mat til noen fattige. :)

  Comment by Janehaug — March 24, 2009 @ 6:49 pm

 • Hvis du hakker opp snøen som om du skal måke og strør den litt rundt, så smelter den fortere :) gjett hvem som gjorde dette her om dagen?

  Comment by Trine — March 24, 2009 @ 9:07 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon