February 25th, 2009

10:54

Hvilken str. har du i sko? Det varierer, men det er mellom 35-36. Jeg lurer på hvor høy du er? Nå har jeg ikke målt meg på en god stund men sist var jeg 157. Hvilken karriere har du tenkt til å velge? Akkurat nå synes jeg at dissosiasjon og relasjonstraumer  er et veldig spennene tema, men hva jeg ender opp med å gjøre, aner jeg ikke. Kanskje psykolog?! Hvorfor er du ikke helt åpen om antall lesere og en del andre ting som skjer på bloggen? Hvis jeg forteller deg det blir det jo ingen hemmelighet lenger, og jeg ødelegger alt jeg har jobbet for. Beklager søtnos! Hva syntes du om ekte pels? Ekte pels er fint, men jeg har mest fuskepels i skapet mitt, bortsett fra bestemors gamle selskinnspels, men den får jeg ikke brukt uansett, for den er for stor. Hvorfor tror du folk leser bloggen din?hva skiller deg ut fra andre bloggere? Det spør jeg meg selv hele tiden, og når jeg kikker på andres blogger skjønner jeg det ikke. Hvorfor lesere dere egentlig bloggen min? Ser du på Disney Channel? Det hender, ja…OK DA! Jeg ELSKER det! Hvilken produkter bruker du til huden din? Den hudekremen som står på badet. Er det noen som hjelper deg med bloggen eller er for eksempel denne salgsidèen ditt påfunn også?:) har du en slags “manager”? Om jeg vil kalle de en manager vet jeg ikke, men ja, jeg har et par stykker som hjelper meg når det er ting jeg ikke klarer og ikke skjønner meg på, alt det juridiske, annonsesalg osv. Hvor kjøper du mesteparten av klærne dine? Jeg handler overalt, går ikke å si et bestemt sted, beklager. Hva er yndling butikken din i København? Jeg liker MESSAGE veldig godt, men i Køben er det mange fine små butikker som er verdt å kikke innom. Har du fortsatt flere Chuck Bass tskjorter igjen? Ja det har jeg, klikk HER om du vil kjøpe den. Kan hende jeg er helt på villspor her nå, men du har ikke kjæreste? Hvorfor ikke? I mine øyne, så virker du perfekt. Defor skjønner jeg ikke hvordan du av alle mennesker kan være singel. Jeg er kresen, guttene er kresne. Det er ikke alltid hokuspokus å få seg kjæreste, men nå har jeg det veldig bra, liker å være singel. Hvor har du kjøpt hunter støvlene og hvor mye kostet di? Jeg fikk de til jul, så det vet jeg ikke. Hvordan vil du beskrive kostholdet ditt? Jeg spiser akkurat det jeg vil, akkurat når jeg vil, kanskje ikke lurt, men jeg er sulten hele tiden. Hva synes du om blondt hår ? Blondt hår er da fint det. Hadde du en lykkelig barndom? Ja, det hadde jeg! Hvor mange par sko har du? Det vet jeg ikke, men i følge pappa har jeg altfor mange par. Jeg lurer på hva du ser etter i en gutt? Jeg ser etter en som er ekte. En som ikke krysser bena som en jente, en som jeg kan være meg selv 100% med og en som ikke trenger å sminke seg for å føle seg vel, det er jo min jobb. Ellers liker jeg gutter som er gentlemen, men det er det lite av nå for tiden. Ingen gutter er perfekte, men det gjør ikke noe, for jeg har funnet han jeg skal gifte meg med, han vet det bare ikke enda. Hva skjedde med A? Er du forelsket akkurat nå? A er det endt kapittel i livet mitt, og nei, jeg er ikke forelsket nå, takk og lov. Og om det er et type klesplagg du ikke kan fordra? Ja, rosa leggvarmere, kombinert med miss60bukser og buffalosko. Hvor får du alle pengene fra? Syns det virker som du kjøper nye ting hver dag. Mesteparten får jeg fra jobben min, som forøvrig er bloggen. Oppfører du deg annerledes etter hvem du er sammen med ? De fleste er jo ”en annen person” hjemme og “en annen person igjen” når de er med venner. Er du den samme uansett? Legger du vekt på (når du skriver) at bl.a moren din leser det, og utelukker noe når du skriver? Jeg tror alle oppfører seg litt annerledes alt ettersom hvem de er med, det er menneskelig, men jeg prøver å holde forskjellen så liten som mulig. Jeg legger ikke noe mer vekt på at mamma leser enn at du leser den, jeg har jo grenser og det er ting jeg aldri ville skrevet om uansett om mamma hadde lest den eller ikke. Sånn som i dag har mamma stukket av med modemet vårt, så jeg må bruke mobilen min som modem, og det koster masse penger. Jeg klarer liksom ikke å bli sint heller, bare veldig, veldig skuffet.

23 Comments »

 • hahah, du er lav. 

  Comment by Mia — February 25, 2009 @ 12:11 pm

 • Så morsomt, jeg bruker også str 35-36 i sko, og er 157 cm høy :)

  Comment by Elise — February 25, 2009 @ 12:15 pm

 • Midlertidig fjerning av trådløsruter ble meldt inn til MarieAmanda.com allerede mandag ettermiddag. Hvis du hadde blitt sint hadde JEG blitt veldig veldig skuffet……

  Comment by Mamsen — February 25, 2009 @ 12:24 pm

 • Eehh…. "Jeg lurer på hva du ser etter i en gutt? Jeg ser etter en som er ekte. En som ikke krysser bena som en jente, en som jeg kan være meg selv 100% med og en som ikke trenger å sminke seg for å føle seg vel, det er jo min jobb……." Det var vel ikke helt riktig med tanke på Lars Tangen, M og A….?!

  Comment by MA_er_copycat — February 25, 2009 @ 12:30 pm

 • MA_er_copycat: Hey! Når har jeg sagt at LT, M eller A var drømmegutten? :D

  Comment by Marie Amanda — February 25, 2009 @ 12:32 pm

 • Mamsen; EH!
   Ikke gidd å diskuter en gang, du vet at det var slemt

  Comment by Marie Amanda — February 25, 2009 @ 12:33 pm

 • God morgen, søta. Så morsomt å se at du er så ærlig samtidig som du på en måte holder fast på prinsippene dine om ikke å fortelle ALT. Det er veldig godt å se at ikke alle "kjente" (unnskyld generaliseringen, jeg kommer ikke på et bedre - om enn veldig oppbrukt - ord) bloggere er overlegne og så stressa på penger at de glemmer leserne sine. Du er fantastisk, og det slår meg igjen og igjen :)

  Comment by KristineBirgitte — February 25, 2009 @ 1:12 pm

 • Hei :)
  På bildet ovenfor har du på noen blå øredobber, du har de også i sorte. Hvor har du kjøpt de?
  Har sett de på en butikk i Sverige, men lurte på om det var mulig å få tak i sånne har i Norge også!
  De er kjempe fine, du kler de godt^^

  Ha en fin dag :)

  Comment by Elisabet — February 25, 2009 @ 1:57 pm

 • det hadde vært bedre om du hadde skrevet litt mer oversiktlig på spm.runder, det er litt lett å dette ut når man skal lese hele den teksten uten noe mellomrom.. :)

  Comment by HK — February 25, 2009 @ 2:42 pm

 • HK; Men nå gjorde jeg det sånn her, for det er sånn jeg alltid har gjort det på spørsmålsrunder :)

  Comment by Marie Amanda — February 25, 2009 @ 3:37 pm

 • elisabeth; Nei har de ikke i sort, men de er fra Gina Tricot :)

  Comment by Marie Amanda — February 25, 2009 @ 3:37 pm

 • Hei, jeg ELSKER bloggen din! :)
  jeg lurte på, hvordan ble du en så kjent blogger?
  Har du noen tips til åssen jeg kan få fler til å lese bloggen min? :)
  klem

  Comment by synne — February 25, 2009 @ 5:26 pm

 • ååå marie! dette blir for rotete :( lag heller videoblogg, eller ha litt mer avstand mellom vært spørsmål?

  Comment by Ingvild — February 25, 2009 @ 7:26 pm

 • Jeg er omtrent 170 og snart 14 år xD Du er lav :3

  Comment by Jenny x3 — February 25, 2009 @ 7:48 pm

 • Jeg skal på jentekveld og lurer på hva jeg skal ha på meg. Jeg har den samme sorte tightsen du har fra bikbok, men vet ikke hva jg skal ha til. noen forslag? :)

  Comment by mari — February 25, 2009 @ 8:54 pm

 • Døde litt av det siste der. Du er søt.

  Comment by marey — February 25, 2009 @ 11:36 pm

 • ELSKER spørsmålsrunder med deg :-D bare dumt at jeg ALLTID kommer innom her når den er ferdig, og spørsmålene er svart på. Hehe :-DJeg digger bloggen din, jeg tror du kommer til å "nå" langt. Hehe. Så hvis jeg var deg ville jeg ikke vært redd for å tenke større og lengre enn det du allerede har oppnådd. 

  Comment by jenny — February 26, 2009 @ 1:36 am

 • Du lurte på hvorfor vi leser bloggen din, jeg tror jeg vet hvorfor : fordi den er super! Den er full av alt jeg vil lese om, klær, venner, blogg, gutter, sminke, mote. Du har liksom ALT på bloggen din, og jeg elsker den! Jeg elsker virkelig stilen din, og du gjør alt så mye bedre når du skriver innlegg aktivt og når du svarer på kommentarene! Din blogg er en ting jeg må innom hver dag, og det er alltid like spennende! Jeg elsker måten du skriver på, og det virker som du har et utrolig spennende liv. Det er iallefall pga dette jeg leser din blogg. Forresten, du er/ virker utrolig søt !

  Comment by karoline br — March 1, 2009 @ 12:58 pm

 • Jeg har et spørsmål..
  Hvordan tjener man penger på å blogge ?

  Comment by Karina — March 7, 2009 @ 3:20 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon