February 24th, 2009

08:30

Da jeg sovnet i går var jeg sikker på at denne uken kom til å fortsette å være en møkkauke, men ting kan faktisk snu. Det kommer ikke til å snu enda, for først må jeg komme meg igjennom dagen i dag og morgendagen. Jeg må jobbe hardt for å få vulkanutbruddet(jada, jeg vet at jeg maser mye om det, men jeg er ikke vant til sånt), til å roe seg ned slik at jeg ser bedre ut når jeg skal begynne helgen min allerede på torsdag. Jeg fikk nemlig melding fra en lillesøster i nød i går, hun trenger å henge litt med storesøster og det har jeg tid til hele torsdag formiddag. Jeg tror det er best for oss begge at vi får litt tid sammen. På fredag kommer gjengen fra Kristiansand og men før jeg treffer de skal jeg på førpremiere til “En shopoholikers bekjennelser” sammen med Tor-Arne. Lørdag ser det ut som at jeg skal ta med meg Krsand.gjengen ut på byen, hvorfor ikke?!

I dag skal jeg åpne salgsbloggen min, og der kan man finne mye gøy.

15 Comments »

 • å! gleder meg til salgsbloggen din :) Og jeg har skikkelig lyst til å se den filmen! :O

  Comment by KristineB — February 24, 2009 @ 8:28 am

 • Jeg er ikke på skolen, siden vi har fri, men jeg er oppe likevell siden noen absolutt måtte komme hjem til meg for å gjøre lekser, hurra

  Comment by Julie — February 24, 2009 @ 9:34 am

 • åh,jeg vil og på den kinoen! førpremiere for inviterte? leser boka nå,fuuun!

  Comment by carina — February 24, 2009 @ 9:42 am

 • Carina; Da råder jeg deg til å følge med på bloggen i løpet av dagen :)

  Comment by Marie Amanda — February 24, 2009 @ 10:11 am

 • KristineB; Følg med her i løpet av dagen :) mer enn salgsblogg som kommer, for å si det sånn :D

  Comment by Marie Amanda — February 24, 2009 @ 10:16 am

 • Du, hadde ikke du en konkurranse for ei stund tilbake hvor man kunne vinne hårprodukter ved kommentere innlegget og gi deg tips til hva man kan gjøre for å få håret til å skinne eller noe sånt?

  Comment by Julie — February 24, 2009 @ 10:25 am

 • kjempe fin blogg og kjempe fint outfit :-)

  Comment by Ann Kristin — February 24, 2009 @ 10:45 am

 • uh! Jeg gelder meg =D

  Comment by Tor-Arne — February 24, 2009 @ 11:02 am

 • Du er så flink å kombiner klær! Åh, som jeg misunner deg: ) Jeg sliter med å kombinere blonde-tightsen min riktig:/

  Comment by Ida — February 24, 2009 @ 11:41 am

 • Blir spennende med salgsblogg!
  Filmen ser forresten kjempespennende ut, gleder meg til den kommer her!

  Comment by Charlotte — February 24, 2009 @ 12:28 pm

 • Hei :) jeg vet ikke hvor jeg skal skrive dette, men jeg skriver det her, i håp om å få svar. jeg har tenkt å bestille meg noen ting fras go jane, men åsså er jeg litt usikker på hvor lang tid det tar før det kommer, å hva prisen på frakten blir.. du som har bestillt der, vil du være så snill å hjelpe meg ? er litt i krise sjønner du, siden det er ball om 2 uker, å jeg vil ha kjolen til den tiden.. takk på forhånd :D

  Comment by Kine — February 24, 2009 @ 4:29 pm

 • gleder meg også til salgsbloggen :)
  sikle.

  Comment by synne — February 24, 2009 @ 4:32 pm

 • HÄRLIG BLOGG DU HAR! & DU ÄR SJUUKT SÖT KVINNA! :)

  Comment by MONDIE — February 24, 2009 @ 5:28 pm

 • DU KAN TA PLASSEN MIN PÅ SKOLEN ! :D
  Jeg blir nemmelig hata av nesten hele klassa uten grunn :’s

  Comment by Jenny x3 — February 25, 2009 @ 6:52 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon