February 22nd, 2009

20:46

Når jeg skriver dette har jeg ikke sminket meg enda, jeg er redd for at jeg kommer til å få like dårlig tid som i går kveld. Kinoen begynner klokken ni og jeg må ordne meg før Andrea, Silje og Jørgen kommer og henter meg her hjemme. Jeg vil jo dele denne møkkadagen med dere. Dette er nemlig en møkkadag, det er jeg helt sikker på. Jeg vil ikke ha flere møkkadager, jeg vil ha fred, og fri fra alt mas og stress som kommer til å møte meg den kommende uken. Jeg har fylt opp side opp og side ned i avtaleboken min med ting som skal gjøres og jeg kommer til å legge meg under dynen, her hjemme, og bli her i en halv evighet om jeg får mer å gjøre. Det skal ikke være lett å ha mange baller i luften, men det er gøy, men ikke så gøy når alt bare blir til en stor knute som ser ut til å aldri ville løsne. I tilleg har jeg åtte kviser i ansiktet, det er bare fire av de som faktisk synes når jeg ikke sminker over de, og det er vel mer snakk om et luksusproblem, men jeg føler for å fortelle dere at jeg har dårlige dager jeg og og i dag er det godt at jeg har greie venner som stiller opp når jeg ikke føler meg på topp.

I morgen skal jeg skrive en liste over ting som jeg skal gjøre de neste mnd, jeg har nemlig en hel del med planer, og noen av planene er å reise, men det kan vi snakke om når jeg kommer hjem fra kinoen. Nå må jeg finne ut hva jeg kan ha på meg som trekker oppmerksomheten vekk fra vulkanutbruddene som har bestemt seg for å slå leir i trynet mitt.

13 Comments »

 • Hahaha da er vi to! Jeg har litt fler enn 8 :D

  Comment by Fredrik — February 23, 2009 @ 12:05 am

 • jeg bare lurer på en ting:) den videoen du la ut, der du sa du hadde feilfri hud og aldri fikk kviser, fordi det bare var en nupp. stemte ikke det altså:)?

  Comment by Heidi Nathalie fra oslo:) — February 23, 2009 @ 3:04 am

 • Uff, du er ikke den eneste med kviser :-/

  Comment by Katerina — February 23, 2009 @ 7:23 am

 • uffda.. så dumt at du har en dårlig dag! Vi får håpe at det blir bedre snart :)

  Comment by KristineB — February 23, 2009 @ 9:13 am

 • katerina ; godt å høre at jeg ikke er alene :)

  Comment by Marie Amanda — February 23, 2009 @ 10:24 am

 • Heidi; Haha, jeg kom tydeligvis i puberteten sånn helt plutselig :D

  Comment by Marie Amanda — February 23, 2009 @ 10:28 am

 • mtrollet; Ja, men jeg skjønner ikke hvor mine kom fra :D

  Comment by Marie Amanda — February 23, 2009 @ 10:30 am

 • ikke alene om dårlig dag.. utrolig kjedelig altså!

  Comment by Charlotte — February 23, 2009 @ 1:26 pm

 • Dårlig dag, skjønner jeg! Kjenner meg igjen med det, må jeg jeg si.

  Comment by Berit — February 23, 2009 @ 5:34 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon