February 11th, 2009

13:15

Nå på vinteren frister det ikke særlig å kle seg “pent” hvis du skjønner. Er så kaldt ute. Vil heller slenge på meg alt jeg finner som er varmt! Hvordan skal jeg kle meg fornuftig, men samtidig være fin i tøyet?

Det at det er kaldt ute nå skal ikke behøve å bety at man må ha på seg parkdress før man går ut døren. Selv elsker jeg å kle meg pent, på tross av været, men jeg har et par dunjakker som det hender at jeg slenger på meg. Den ene dunjakken min fra Fleischer Couture, har en fin passform og jeg kan bruke den til alt. Om du skal kle deg pent med en jakke som kanskje ikke egentlig er egnet for vinteren, vil jeg anbefale deg å kjøpe et ullundertøysett. En liten fordel er at settet er i duse farger, og kke sjokkrosa som mitt fra Kari Traa. Ulltopper og ullstrømpebukser kan brukes til det meste og under det meste. Har du en kjole du føler at du ikke kan bruke nå om vinteren, kan du jo prøve en høyhalset genser under den og en tykk strømpebukse eller to. Match det hele med et par høye støvletter og et stort og varmt skjerf og du er klar til å gå ut i kulden uten å fryse. Husk at du også kan mikse stoffer, jeg synes at silke og skinn er dødsfint selv når du kombinerer det med strikkeplagg. lag på lag er jo også tøft. Hvorfor ikke dra på deg et par tykke ullsokker, en kjole i lin med en pelsvest til? Det ville jeg gjort i allefall.Noe DU lurer på? Send meg en mail,

13 Comments »

 • http://www.makeme.no/lypsyl/node/1084 hehe morro :D 

  Comment by Silje Christine — February 11, 2009 @ 2:22 pm

 • Du har så bra stil :)

  Comment by Susann — February 11, 2009 @ 2:28 pm

 • Jeg elsker deg kjolen ! :-)

  Comment by Katerina — February 11, 2009 @ 2:40 pm

 • Jeg er vel på OFW. Hvordan det? 

  Comment by Magnus — February 11, 2009 @ 2:42 pm

 • Kalt*

  Comment by Turid Alexandra — February 11, 2009 @ 3:12 pm

 • Skjønner ikke hvordan du klarer å gå med så høye hæler ute i snøen nå???
  Snart er det helg! Juhuuu! CeLiNe <3

  Comment by CeLiNe — February 11, 2009 @ 3:20 pm

 • SPØRSMÅL FRA EN LESER:

  Kan du pliiiis legge ut flere av disse hatmeldingene du får, så vi får noe å le av???

  Comment by CeLiNe — February 11, 2009 @ 3:30 pm

 • Du er så stygg, din burugle

  Comment by Kåre med håret — February 11, 2009 @ 8:13 pm

 • Har du et forslag til en fantastisk norskklesdesigner? :)

  Comment by Thea — February 12, 2009 @ 1:49 pm

 • var det ikke et bilde av skoene du hadde på denne dagen? Hvor har du kjøpt de?

  Comment by Charlotte — February 12, 2009 @ 9:51 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon