February 8th, 2009

20:02


I kveld skal jeg spise deilig mat og se på film
, skal opp veldig tidlig i morgen så jeg bør vel egentlig legge meg ganske tidlig i dag. Er virkelig helt utslitt i dag og gleder meg masse til maten er ferdig, vi skal spise fondue i dag. Er det bare jeg som digger det eller? Nå skal sant sies at jeg bare har spist et et par ganger, mamma mener nemlig at det er veldig 70talls å i det hele tatt ha en sånn founduesak. Jeg mener at hun tar feil, for det smaker himmelsk. Nå ser vi på High School Musical 1, jeg er helt fortapt i prettyboy Zac.

Jeg satt forresten og så på nyhetene i dag, og det som møtte meg var forferdelige bilder og filmer fra de grusomme brannene i Australia. Folk som har mistet familien sin, husene sine og alt de eier og har fikk meg til å begynne å gråte. Det er så forferdelig det som skjer der nede nå, synes at alle skal sende en tanke til de som mister alt de eier og har i Australia.Anbefaler dere å ikke starte dagen sånn her, det var helt grusomt.

16 Comments »

 • fondue er sinnsykt godt!

  Comment by Maja — February 8, 2009 @ 8:22 pm

 • Så ikke så veldig fristendes ut å starte dagen sånn nei : p

  Comment by Elisabeth — February 8, 2009 @ 8:24 pm

 • Jeg ville ikke startet dagen slik ;-p

  Comment by Katerina — February 8, 2009 @ 8:33 pm

 • <3 love you <3 (..smiske smiske)
  ..og DER var jeg ute med et nytt innlegg.. check it out honey ;)

  Comment by joakim — February 8, 2009 @ 8:35 pm

 • jeg har aldri smakt fondue :-(
  jeg vil, men resten av familien syns det er teit

  Comment by #1 — February 8, 2009 @ 8:44 pm

 • goo dag! i don’t speak any norwegian. i speak english, do you speak english?jeg ikke gjør det snakke alle norsk. jeg snakke engelske. vil du snakke engelske? oppfatte im benytter en oversetteren. kunne du stolpe fotoer av Norge? som det landskap og fjords? jeg ville like å gå der stolpe fotoer av stedene skjønn takk skal du hapost photos of norway EMAIL ME IF YOU UNDERSTAND?

  Comment by MEGAN! FROM USA!! — February 8, 2009 @ 8:46 pm

 • bloggen din er blitt gørr kjedelig marie

  Comment by Linda — February 8, 2009 @ 9:00 pm

 • Det så ikke så veldig behagelig ut nei..

  Comment by Ingrid M — February 8, 2009 @ 9:01 pm

 • Haha, off. Nei det så ikke noe godt ut. :P

  Comment by Carolina — February 8, 2009 @ 9:27 pm

 • Prøver igjen :)
  Hei =) Jeg digger bloggen din, er avhengig. hehe. Hvilket strøk var det du fant den vesten i danmark?? Jeg har alltid hatt sykt lyst på den også skal jeg til danmark neste helg, så jeg hadde satt utrolig pris på om du svarte meg :)

  Comment by du er søt — February 8, 2009 @ 9:41 pm

 • Så ikke så godt ut det der :p Håper du har det bedre nå da.

  Comment by June — February 8, 2009 @ 9:48 pm

 • Jeg startet dagen min omtrent slik. Føler med deg!

  Comment by Christina — February 8, 2009 @ 9:57 pm

 • nammmm, fondue er dødsgodt! det er da alldeles ikke 70talls å ha fonduesett?

  Comment by skypus — February 8, 2009 @ 10:33 pm

 • jeg har aldri smakt fondue tror jeg.. litt moro før, da det var en ting ALLE hadde, men INGEN brukte! :P hehe.. =)
  hyggelig at du stikker innom bloggen min foresten ;) trivelig :D

  Comment by joakim — February 9, 2009 @ 12:32 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon