February 6th, 2009

10:05


God morgen!

Jeg klarte faktisk å stå opp litt før klokken 9 i dag, men jeg gjesper hvert 4. minutt, så jeg er redd for at om jeg legger meg ned for å se på en serie eller noe så kommer jeg til å sovne. I stedet har jeg plassert stumpen min på stolen ved kjøkkenbordet med en kopp kaffe og litt frokostblanding. Jeg tenkte at jeg skulle fortelle dere om gårsdagen min, for jeg hadde det nemlig utrolig koselig.

Etter en rolig formiddag hjemme dro jeg for å møte Andreas på Krydder. Vel fremme fikk jeg en god kaffe latte og en cookie, og han som jobbet der hadde ikke sett meg der på lenge, så jammen fikk jeg ikke en gratis cookie. Men den er verdt å betale for, for det å dyppe en sjokoladecookie i latten er himmelsk. Det er nåtidens svar på kaffe og sukkerbit. Lone tok turen innom, så da satt hele trekløveret og tjatet, sladret og lo litt før Lone måtte gå. Andreas og jeg gikk ikke før litt senere, og på vei til neste post i dagsplanen rakk jeg å ta turen innom Indiska og kjøpe litt stuff.

Utenfor rådhusteateret møtte jeg hele familien min, lillesøsteren min, Leah, skulle nemlig opptre sammen med sin barnehage og 3 andre barnehager, og jeg var så stolt da hun sto oppe på scenen. Jeg fikk tårer i øynene da hun sto helt foran på scenen og sang og med skikkelig innlevelse pekte på meg og resten av fanklubben hun hadde med seg.


Kaffe, cookie og godt selskap er en fin torsdagsaktivitet.


Vi tok av oss på føttene, og luftet ullsokkene våre.


Så mange fine og flinke barn skal du lete lenge etter.

Du skal forresten få en nuss om du klikker HER og stemmer på ALEKSANDER.

7 Comments »

 • bloggen din er tidenes dårligste, at du legger ut så mye kjedelig dritt i løpet av an dag får meg til å spy. hvorfor blogger du? du blogger bare dritt uansett.. jeg går inn her hver jævla dag for å se om jeg kan lese om noe spennende, som natur og skolearbeid tips til novelleskriving and so on, men du skriver bare om ditt liv ! du bør la leserene få si litt om hva du burde skrive om.. feks. la oss sende deg en mail med bilder av oss og familien vår og så kan du skrive litt koselige ting om oss også… alt er bare meg meg meg på bloggen her… hvorfor kan du ikke bare skrive om noe spennende. legg ut tekster som vi kan bruke i skolesammenheng for esempel… hva med å hjelpe oss med matte-leksene.. vær litt kreativ gjør noe for oss også.. er så lei av å lese bloggen din jeg.. nesten så jeg slutter å lese den bare fordi du er så stygg og teit som du er.

  faen for en selvopptatt bitch du er, hvorfor har du en blogg egrntlig? skaff deg en hund eller noe… gå med avisen.. jobben din er kjedelig

  Comment by raker ikke deg — February 6, 2009 @ 12:31 pm

 • hahahahaha. mest latterlige kommentaren postet noensinne

  Comment by Anonymous — February 6, 2009 @ 12:47 pm

 • Elsker cookies :-D

  Comment by Katerina — February 6, 2009 @ 3:32 pm

 • Hun har allerede en hund :D

  Comment by Ladybugs — February 6, 2009 @ 5:14 pm

 • Jeg har nok allerede stemt på han jeg :))

  Comment by Hanne — February 7, 2009 @ 12:26 am

 • Utrolig teit at du oppfordrer leserne dine til å stemme på en blogg som de trolig ikke har lest før. Mister liksom hele poenget viss Aleksander vinner da. Du ser den, eller?

  Comment by Kathy — February 7, 2009 @ 1:19 am

 • :S feiler folk da ?,  dette er tross  alt om henne, så det skal være om megmegmegmeg. det er jo hennes blogg, hennes liv? , skjønner dere ikke det, så må dere være helt stokk dumme. hun er pen, og flink, hadde bloggen vært så jævla dårlig dere skal ha det til, så hadde hun ikke vært en av norgest mest kjente bloggere.
  stå på , amanda <3

  Comment by Tina — February 8, 2009 @ 5:22 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon