February 6th, 2009

12:30

Kjekk gutt, du finner ut hva han heter, du legger han til på facebook etter at du har sneket på han i noen uker. Du må vente i flere dager før han godtar deg, føler deg egentlig ganske dum ettersom han ikke godtar deg med en gang. Hva vil han tro når han ser at du har addet han? Hvorfor finnes det ingen reverseringsknapp? Omsider gotar han deg og du klikker på navnet han, så klikker du på info og blir forskrekket når du ser “Interested in…..MEN”

Pen gutt, du vet hva han heter, for han smilte til deg da du gikk forbi han med noen venninner, og “alle” kjenner han. Du legger han til på facebook etter at du har sneket på han i noen uker. Han godtar deg etter et par minutter, puh, så slapp du å vente i allefall. Hva vil han tro når han ser at du har addet han, la oss håpe at han synes at det er koselig. Du klikker på navnet hans, så klikker du på info og smiler for deg selv når du ser “Interested in…..WOMEN” . Ah. herlig!

52 Comments »

 • bloggen din er tidenes dårligste, at du legger ut så mye kjedelig dritt i løpet av an dag får meg til å spy. hvorfor blogger du? du blogger bare dritt uansett.. jeg går inn her hver jævla dag for å se om jeg kan lese om noe spennende, som natur og skolearbeid tips til novelleskriving and so on, men du skriver bare om ditt liv ! du bør la leserene få si litt om hva du burde skrive om.. feks. la oss sende deg en mail med bilder av oss og familien vår og så kan du skrive litt koselige ting om oss også… alt er bare meg meg meg på bloggen her… hvorfor kan du ikke bare skrive om noe spennende. legg ut tekster som vi kan bruke i skolesammenheng for esempel… hva med å hjelpe oss med matte-leksene.. vær litt kreativ gjør noe for oss også.. er så lei av å lese bloggen din jeg.. nesten så jeg slutter å lese den bare fordi du er så stygg og teit som du er.

  faen for en selvopptatt bitch du er, hvorfor har du en blogg egrntlig? skaff deg en hund eller noe… gå med avisen.. jobben din er kjedelig…

  Comment by raker ikke deg — February 6, 2009 @ 12:31 pm

 • Herregud, for en teit kommentar "raker ikke deg". Hvis du ikke liker denne bloggen, så ikke gå på den hver dag! Og du sier Marie Amanda trenger noe å gjøre? Du burde kanskje finne på noe bedre enn å lese blogger du hater :P smil og vær glad, i stedet for å være så sjalu ;)
  Du er søt du Marie Amanda <3 ikke bry deg om folk som dette!

  Comment by Helene — February 6, 2009 @ 12:44 pm

 • Øh, "raker ikke deg", er du klar over hva en blogg faktisk ER? Dette er ikke en nettside for elever med skoledritt, det er en blogg til ei jente, og seff skal hun skrive om seg selv!!

  Comment by Hanne — February 6, 2009 @ 12:53 pm

 • HAHA! Den har jeg og fått på face (interested in: MEN)! ikke moro :P eller ganske moro.. avhengig om hvordan man ser det :P

  Comment by Lisa — February 6, 2009 @ 12:56 pm

 • eeeeh…. ja hanne, jeg er klar over hva en blogg er men jeg skal da for faen ikke behøve å lese om alt hu gjør i løpet av en dag… hva er greia? hvorfor kan dere ikke få opp øya og skjønne at hu er stokk dum.. hu komemr til å få kreft eller noe av all kaffen hu spiser… feit er hu og…. fy faen så feit… veier sikkert minst 50 kg! herregud.  ingen gidder å lese bloggen til en drittunge som hu.

  helene, fuck you….. JEG LESER HVA JEG VIL…. GÅ OG DØ

  Comment by raker ikke deg — February 6, 2009 @ 1:12 pm

 • Hva med å møte menn på vanlig vis? ;)

  Comment by Reidun Beate — February 6, 2009 @ 1:18 pm

 • "Raker ikke deg", hvorfor i all verden skal hun skrive om skolearbeid? Har du noengang vært på en blogg som legger ut innlegg på hvordan du skal løse et mattestykke? Er du helt ute? Det er ikke verre enn å slutte å lese bloggen. Og det at du ikke skriver navnet ditt engang gjør det jo bare enda verre. Skjerp deg!

  Comment by Marie — February 6, 2009 @ 1:18 pm

 • det har skjedd flere ganger at jeg har sett en gutt jeg vet hva heter og lagt han til på facebook. så går jeg og venter på at han skal godta og angrer. men har aldri opplevd at det står interested in menn.
  har du opplevd det?

  Comment by anya — February 6, 2009 @ 1:19 pm

 • @ raker ikke deg: Er du syk eller noe? Du kan ikke ha det godt med deg selv eller?Dumt det ikke var meg du adda med face da:( Hehe;)

  Comment by Ole — February 6, 2009 @ 1:20 pm

 • Jeg tipper "raker ikke deg" bare er utrolig ironisk eller kun ute etter å provosere, de fleste veit hva en blogg er..

  Comment by Kine — February 6, 2009 @ 1:34 pm

 • Hahhahh. :P Den var morsom. ^^

  “Interested in…..MEN”

  Comment by Tor-Arne — February 6, 2009 @ 1:41 pm

 • "Raker ikke deg" - lag en egen blogg da vel, så får du vise hvordan man lager en "dritbra" blogg.

  Comment by Merete — February 6, 2009 @ 1:51 pm

 • Omg? “Hu er feit..veier minst 50 kg!” Så ifølge deg så er man altså feit hvis man veier over 50 kg??! Du må i så fall være anoretiker du da!
  Hvem tvinger deg til å lese bloggen? Og det er faktisk vanlig at man skriver om livet sitt i blogger!

  Comment by GIna — February 6, 2009 @ 2:13 pm

 • wooooow. 50 kg a gitt…
  Sånn som "raker deg ikke" skriver høres det jo ut som om vi snakker om et digert fleskeberg som nesten ikke kommer gjennom døren…

  Comment by P — February 6, 2009 @ 2:14 pm

 • Raker ikke deg ; Natur og skolearbeid? …"I dag satt jeg i skogen. Det var så fryktelig spennende, for jeg så en fugl. Den sang. P.S 2+2= 4."Mener du det virkelig? Noen mennesker er så dumme at jeg kan ikke gjøre annet enn å le. Om det er så ille å lese bloggen til MA, hvorfor gjør du det da? Ta deg en titt på http://www.inatur.no/ i stedet, så kan du dra på laksefiske og greier :) Stå på Marie!

  Comment by Marthe — February 6, 2009 @ 2:28 pm

 • Har opplevd det så alt for mange ganger. Alle kjekke i Oslo er jo gay, hva skjer med det..? Kjipt.

  Comment by Maren — February 6, 2009 @ 2:29 pm

 • Det som er enda værre er hvis du finner ut han han er kjæresten til en god venn av deg. Anbefales ikke (:

  Comment by Elin — February 6, 2009 @ 2:34 pm

 • spana gärna in min blgg=)

  Comment by Anonymous — February 6, 2009 @ 2:44 pm

 • jeg bare lurte på åssen du lager de fine krøllene du hadde i går ? :) elsker bloggen din ! <3

  Comment by tonee — February 6, 2009 @ 2:46 pm

 • Maren; Alle kjekke i Oslo gay…? Hmm, tjah. TEnker at det er sant =D

  Comment by Tor-Arne — February 6, 2009 @ 2:53 pm

 • åh herregud og folk skal slenge dritt når de ikke kjenner personen engang.. jeg kjenner ikke marie amanda selv, men det er bare patetisk at dere som slenger dritt skal bruker tiden deres på og gjøre det om en jente dere ikke kjenner! .. og si at bloggen hennes er dårlig og hun skriver ikke intressante ting, så da lurer jeg på hvorfor dere henger her og slenger dritt om dere syntes den er så dårlig..

  Comment by Chatrine — February 6, 2009 @ 3:05 pm

 • Okei, det er bare patetisk og slenge dritt på en blogg til en jente dere ikke kjenner engang, jeg kjenner henne ikke selv men, hvorfor bruker dere tiden på og slenge dritt, og si at bloggen hennes er dårlig! det viser jo seg at dere syntes den er bra, siden dere henger her.

  Comment by Chatrine — February 6, 2009 @ 3:10 pm

 • Bra du legger ut flere av disse teite meldingene du får! Hjelpe dem med matteleksene???!!!! Hallooooo! Gå inn på bloggen min og se hvor koselig jeg har hatt det på jobb i dag! :)

  Ha en fiiin helg!
  klem fra CeLiNe

  Comment by CeLiNe — February 6, 2009 @ 3:22 pm

 • Heia. Hvordan ordnet du håret på de bildene fra innlegg : Mom, why didn’t you tell me?

  Comment by Anonym — February 6, 2009 @ 3:32 pm

 • Folkens, så overdrevet som innleggene til raker-ikke-deg er, så vil jeg tro denne personen bare er ute etter og provosere.

  Og btw så tror jeg Marie Amanda har en hund….

  Comment by KristineB — February 6, 2009 @ 3:38 pm

 • jeg elsker bloggen din :-)

  Comment by — February 6, 2009 @ 3:49 pm

 • Bloggen din har blitt veldig kjedelig i det siste.. :/

  Comment by ...... — February 6, 2009 @ 4:05 pm

 • Snygg blogg du har :)

  Comment by Julia — February 6, 2009 @ 4:25 pm

 • Jeg ble bare nødt til å lese ferdig den første kommentaren etter som jeg hadde begynt.  til deg som skrev det første innlegget: En blogg ble først og fremst skapt for å skrive ned hva som har skjedd i livet ens, som en dagbok. Og hun skriver om mye morsomt og det er underholdende og se hva MA har gjort på en dag. Det må da være en grunn til at du stikker innom her hver dag og leser? Og når sist så du en blogger hjelpe noen med Matteleksene? -leer-  Sist, men ikke minst. Marie Amanda har en hund, så problem løst? :) MA, Keep up the good work. Over og ut.

  Comment by Anniken — February 6, 2009 @ 4:56 pm

 • For en patetisk person som har skrevet den første kommentaren her. Jeg må le. Er det mulig å synke så lavt, og med vilje komme frem som en idiot på den måten.
  Trodde ikke det fantes sånne folk lenger jeg..

  Comment by Aleksander With — February 6, 2009 @ 5:00 pm

 • Så fin innlegg Marie.

  Comment by Mira — February 6, 2009 @ 5:03 pm

 • Ntåmin :) Syntes du har en utrolig fin blogg :o Jeg sitter å leser den ofte! Drit  i de små ungene som slenger dritt ass, faan low lifers ;b

  Comment by Talita — February 6, 2009 @ 5:26 pm

 • Har du mange venner fra Ålesund område ? :)

  Comment by Karoline — February 6, 2009 @ 5:31 pm

 • har du noe så dårlig som msn? :DD <3

  Comment by Emilie — February 6, 2009 @ 7:01 pm

 • Er 50 kilo mye ?
  herregud, jeg er liten og jeg veier 62!
  er det mulig, "raker deg ikke".

  Comment by E — February 6, 2009 @ 7:07 pm

 • lol, so true ! :-)

  Comment by i — February 6, 2009 @ 8:08 pm

 • HVORFOR VIL DU IKKE ADDE MEG PÅ FACE DA? JEG HAR PRØVD 2 GANGER
  :(:(:(

  Comment by JOOON — February 6, 2009 @ 8:11 pm

 • HVORFOR VIL DU IKKE ADDE MEG DA? :((((

  Comment by JOOON — February 6, 2009 @ 8:12 pm

 • HVORFOR VIL DU IKKE ADDE MEG DA :(((?

  Comment by JOOON — February 6, 2009 @ 8:13 pm

 • Hehe, du tabber deg litt ut du ( raker ikke deg ), når du sier blogging er drit, og hvordan vet du at MA blogger dårlig når du sier det er drit? Du må jo ha fulgt med på hva hun gjør i løpet av dagen, når du sier det er kjedelig.
  Hehe, jeg må si meg sterkt uenig, for jeg digger bloggen Din Marie ! <3

  Comment by Sandra Marie — February 6, 2009 @ 9:13 pm

 • Hey girl!

  Knasig blogg, men väldigt rolig. Lustigt att du skrev till oss, vi är ju egentligen svenskar men vi har en norrman som vi bor som vi tycker väldigt mycket om! =) Besök gärna vår blogg och häng med vad som händer i Sverige! Kunde inte riktigt fastställa hur gammal du är men jag antar att man inte frågar om en kvinnas ålder i Norge heller! Ha en underbar fredag.

  Comment by Nick — February 6, 2009 @ 9:51 pm

 • GO Girl! ") Du er BEST!!!

  Comment by Henrik — February 7, 2009 @ 10:04 am

 • Guuud, hvor ekkel enkelte er da, du der oppe burde skamme deg!! Stå på MA du er best:)

  Comment by Sara — February 7, 2009 @ 10:56 am

 • Heheh, morsomt innlegg. Lykke til :-)

  Comment by Wenche — February 7, 2009 @ 11:03 am

 • Så søte bilder :D

  Comment by Hanna — February 7, 2009 @ 11:31 am

 • haha, den første kommentaren der.
  sier mer om ditt liv: "rarker ikke deg" enn om Maria Amanda sin blogg da.
  du synst en blogg er dårlig, men du leser det og må gå inn på den hver eneste dag?
  er noe der jeg ikke helt klarer å forstå.
  å de tipsene dine om skole å novelleskriving? du kan jo prøve å google det isteden. er sikkert noe info om det der, eller bedre. du som vet så godt hvordan man lager en bra blogg, kan jo lage en selv. lover ikke at noen leser den. men gjør noe med all den nagativiteten du kommer med, gjør noe kreativt isteden :)

  Comment by Karen Vartdal Håvoll — February 7, 2009 @ 11:38 am

 • Jeg så meg først enig da du skrev "raker ikke deg", men når jeg begynte å lese hva DU vil lese om, tvilte jeg. Og når du skrev at hun er FEIT, så bare" what det fuck " og det ble enda verre når du sa 50 kilo. Omg? 50 kilo er lite ? spesielt for en på maries alder, hvis hun hadde veid det er hun undervektig. Hold kjeft.

  Comment by Turid Alexa — February 7, 2009 @ 11:49 am

 • Du er så søt! :)

  Comment by Mitzimarie — February 7, 2009 @ 1:01 pm

 • ler, det der gikk for fort i svingene når jeg skreiv tror jeg, mye skrive feiler det ja, + at jeg presterte i å skrive: "Maria Amanda" sorrry.  ;)

  Comment by Karen Vartdal Håvoll — February 7, 2009 @ 1:24 pm

 • ?

  Comment by Anonymous — February 8, 2009 @ 2:51 pm

 • Jeg gadd ikke lese alle kommentarene her, så mange har sikkert sagt det samme som meg! For det første HUN HAR JO EN HUND! HAHAH. Blogg handler faktisk om deg selv jo. Hva du mener og hva du liker. Ja, selvfølgelig for å underholde leserne, og de fleste som leser bloggen hennes syns det er det. det er en grunn til at hun er så populær som hun er. Mye hun skriver hjelper faktisk mange av oss med ganske mye. Hvorfor leser du den hver dag om du hater hu? Haha. du er latterlig. Må bare le av deg for du driter deg ut. hva med å lage en egen blogg med leksehjelp?

  Comment by Stine — February 9, 2009 @ 10:55 am

 • Hahah :P Den første kommentaren var helt latterlig. Jaa, hjelp oss med matteleksene ! Knis.

  Comment by Lena — February 9, 2009 @ 11:40 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon