February 4th, 2009

10:44

Jeg har en liste over ting jeg skal gjøre i løpet av året. Listen endrer seg nesten hver dag, men det er bare fordi jeg legger på nye ting, og tar vekk ting som kanskje ikke er så realistiske å gjennomføre. Jeg har lyst til å flytte til en annen by i noen mnd, kanskje ut av landet? Kanskje til en liten fiskelandsby på en eller annen liten øy, eller en liten idyllisk sommerby på sørlandet. Uansett hvor jeg bestemmer meg for å dra kan jeg allefall krysse det av på listen min. Jeg har et par ting jeg skal gjøre som er hemmelige, som jeg ikke kan fortelle noen før jeg har gjort de, og jeg har et par ting som jeg kun gjør fordi jeg vil glede noen andre. Men før jeg kan fortsette på listen min, er jeg nødt til å komme meg igjennom denne dagen.

I dag skulle jeg egentlig bli tatt bilder av av en fotograf, men da jeg forsøkte å ringe nummeret jeg fikk av han, fikk jeg bare telefonsvarer, og jeg har ikke mailen jeg fikk av han så det ble ikke noe av. Nå må jeg forsøke å finne en annen som kan ta bilder for meg, kanskje noen av dere er fotografspirer og har lyst til å ta litt morsomme bilder av meg. Det er veldig uformelt og egentlig bare for gøy, men om bildene skulle ende opp med å bli dødsbra så kommer jeg til å bruke de til noe som er ganske stort og gøy. Klikk for å sende meg en mail da vel.

Nå skal jeg drikke kaffe, ta 60 situps, rydde rommet og se litt på leilighet. Ja, du leste riktig, jeg skal se på leilighet, men hvor jeg skal kikke og hvorfor og når er foreløpig hemmelig. Heng med!

16 Comments »

 • Jeg tror du kommer til å klare deg jeg :)
  Gleder meg til å se leiligheten, og bildene av deg var utrolig pene !:)

  Comment by Sandra Marie — February 4, 2009 @ 10:52 am

 • åh, du er så pen!

  Comment by Anna — February 4, 2009 @ 10:56 am

 • Jeg vil ta bilder av deg, søta :)

  Comment by Luna — February 4, 2009 @ 12:01 pm

 • Spennende med leilighet. Jeg kan alltids ta bilder (det gikk ikke an å trykke på linken din). ;)

  Comment by metallicatrollet — February 4, 2009 @ 12:01 pm

 • Jeg vil være med på visning!

  Comment by Karoline — February 4, 2009 @ 1:14 pm

 • Jeg vil òg flytte! Tenker at jeg gjør det til høsten. : )

  Comment by Tor-Arne — February 4, 2009 @ 1:33 pm

 • Du er så fiin < 3

  Comment by Thea — February 4, 2009 @ 3:45 pm

 • Du burde flytte til Lillesand, verdens nydeligste sommer by :-)

  Comment by Ida — February 4, 2009 @ 7:14 pm

 • Flytt hit til Kristiansand , det er digg her om sommeren <3

  Comment by Linda — February 4, 2009 @ 8:16 pm

 • Du har så vakkert hår :-)

  Comment by Katerina — February 4, 2009 @ 8:50 pm

 • Flytt til Kristiansand. Du finner ikke en finere by enn dette om sommeren!

  Comment by Anne — February 5, 2009 @ 8:45 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon