January 25th, 2009

03:25

Når jeg ikke får sove sitter jeg oppe og tenker,
og ikke tro at jeg tenker på noe smart, for det gjør jeg ikke. Hvem sa at jeg var smart uansett? Vel, jeg er jo det, men jeg tenker bare på teite ting. Jeg kan tillate meg å tenke på sånne ting fordi jeg ikke er alene i det rommet jeg sitter i. Hadde jeg vært alene, hadde jeg aldri turt å tenke på sånne ting, jeg er nemlig redd for det meste. Jeg er for eksempel redd for å lukke øynene etter at jeg har sett en skummel film, fordi hjernen min synker ikke helt med viljen min så når jeg lukker øynene ser jeg skumle ting som jeg ikke vil se. Jada, jeg er gal. Jeg er redd for filmcoveret til skumle filmer, å kjære vene, nå kom jeg på en ekkel film jeg så coveret på her om dagen, æsj, nå får jeg i allefall ikke sove i natt. Jeg driver og skremmer meg selv så sykt noen ganger, jeg kikker ut av vinduet nå som det er mørkt ute, enda jeg vet at jeg bare blir redd av å kikke ut.

Jeg er redd for hår i maten, eller å få hår i munnen generelt. Jeg er redd for å kaste opp, ikke fordi det er skummelt, men fordi jeg hater når jeg får matbiter i nesa etterpå. Du vet når du kaster opp sånn skikkelig brutalt, og du ikke kan stoppe det, så det kommer ut av både munnen og nesen? I mange år har jeg vært redd for sprøyter, jeg begynner å sippe når jeg ser en sprøyte, men så ler jeg alltid når det er over. Jeg er redd for å druke i min egen snørr når jeg er forkjølet og jeg er redd for å ikke våkne opp i morgen fordi halsen min behandler meg dårlig.

Hallo.. jeg har ikke klaus, men jeg er redd for små og mørke rom, og store og mørke rom. En annen ting jeg er redd for er å miste en arm eller et ben, jeg er redd for smerte, selv om jeg har blitt fortalt at det ikke er noe som heter smerte, men at følelsen bare er uvant.
Det er det jeg forteller meg selv hver gang jeg slår meg eller går på trynet. Jeg er redd for tortur, men det er vel alle? Eller hva? Jeg er også redd for å gå opp kjellertrapper, hvorfor vet jeg ikke men jeg er egentlig dritredd for kjellere. Akkurat nå er jeg litt redd for å ikke klare å sovne, tenk om jeg blir liggende i sengen og tenke på coveret til den skumle filmen som ligger 4 meter unna meg, men som jeg ikke tør å skrive navnet på, fordi det skremmer meg….. om jeg hører en lyd nå, en hvilkensomhelst lyd, så kommer jeg til å tisse på meg, det er kanskje best å ta på hodetelefonene og sette på litt musikk?!

65 Comments »

 • Ha på litt godmusikk, så legger du deg:) Det mest geniale jeg noen gang har hørt om du er redd, tenk på julenissen. Med mindre du er redd for han:pPene bilder:-D Det lynet var stilig! *leke-smart* :)

  Comment by Ole — January 25, 2009 @ 3:25 am

 • hæ? klokken er jo ikke 03.25 enda jo=)

  jeg er redd sjæl…

  Comment by vicky v — January 25, 2009 @ 3:26 am

 • jeg er helt lik! Jeg er alene hjemme og har flombelysning på :D tv lyden er på fult, jeg skremmer nemlig vekk spøkelser. Du er så søt Marie.

  Comment by Monica — January 25, 2009 @ 3:30 am

 • ååå… skjønner kjempegodt hva du mener… liksom den ekle følelsen på lårene og bak ørene:)  var ikke den lokaliserinen av adrenalin bra??:)

  Comment by Ida R — January 25, 2009 @ 3:44 am

 • Gud, jeg elsker bloggen din og du er så pen!!!:)

  Comment by Magnhild — January 25, 2009 @ 5:07 am

 • Skjønner hva du mener ;o

  Jeg elsker å bade, men er redd for vann.
  Jeg vil hoppe i fallskjerm, men er redd for høyder.
  Jeg er mørkeredd alene, men ikke sammen med andre.
  Innbiller meg selv at det er monstre i det uferdige nabohuset! så tør ikke gå ute der i mørket :P
  Vi gjør alt mye skumlere enn det egentlig er!

  Comment by Ronja Alfredsen — January 25, 2009 @ 5:25 am

 • Jeg friker også ut når jeg løper opp kjellertrappa. Jeg tenker liksom at noen kommer løpende etter  meg, for å dra meg ned igjen etter føttene.

  Comment by mari — January 25, 2009 @ 5:36 am

 • uff, skjønner deg så aaltfor godt. jeg er så mørkeredd at jeg kan begynne å grine, det er ikke tull engang! og jeg er også redd for filmcover. her om dagen hadde jeg og kjæresten sett en skummel film, så kom jeg inn på rommet mitt som var mørkt, og filmcoveret lå på senga mi og herreguuud jeg turde ikke gå inn. haha så teit men jaja :P

  håper du fikk sove til slutt:)

  Comment by silje — January 25, 2009 @ 7:59 am

 • Bra innlegg! Du er veldig flink til å skrive, derfor du fikk så mange lesere, men du har ikke skrevet så veldig lange innlegg i det siste. Tommel opp og fortsett sånn:)

  Comment by susanne — January 25, 2009 @ 9:18 am

 • Hmm.. tenk om det står en øksemorder i rommet, men du hører han ikke fordi du har hodetelefoner på? *risky business* :p

  Comment by Cathrine — January 25, 2009 @ 10:34 am

 • Cathrine; Haha, veldig morsomt, nå er jeg jo våken :)

  Comment by Marie Amanda — January 25, 2009 @ 10:41 am

 • Utrolig fin jakke! Hvor er den fra? :)

  Comment by Nora — January 25, 2009 @ 10:43 am

 • Mari; ja…. tenk om noen tar tak i foten min mellom trinnene :/ skummelt

  Comment by Marie Amanda — January 25, 2009 @ 10:47 am

 • Ida; Dritbra! som jeg skulle sagt det selv :P

  Comment by Marie Amanda — January 25, 2009 @ 10:54 am

 • Ole; Haha. Nå er jeg jo våken, men skal tenke på det neste gang :) nå skal vi lage vafler nam nam nam <3

  Comment by Marie Amanda — January 25, 2009 @ 10:56 am

 • Jeg er også redd for nesten alt det du skrev :O bortsett fra å kaste opp, bli forkjøla og sånt. Men jeg er redd for å ikke våkne om morgenen når jeg skal sove, og skumle filmer. og hjernen min tvinger også meg til å tenke på det når jeg ikke vil. Altfor plagsomt :|

  Comment by Lena — January 25, 2009 @ 11:25 am

 • Lena: ja, jeg vet… hjernen min vil liksom tenke dumme ting :P

  Comment by Marie Amanda — January 25, 2009 @ 11:41 am

 • blir bare mere redd om jeg har på meg hodetelefoner, jeg. for da kan det liksom skje ting rundt meg, som jeg ikke hører.

  Comment by Sandra Helen — January 25, 2009 @ 11:59 am

 • fint antrekk:)
  men du de Hunter støvlene dine, hvor får man kjøpt sånne?

  Comment by cecilie — January 25, 2009 @ 12:14 pm

 • det er sånn jeg er å, bare prøver å tenke på noe helt annet, men det er jo ikke lett

  Comment by cecilie — January 25, 2009 @ 12:19 pm

 • Tror du ikke jeg fikk lyst på vafler nå eller? Åhh, tror jeg skal overtale mamma altså:-p

  Comment by Ole — January 25, 2009 @ 12:29 pm

 • Sandra; det er faktisk sant. haha, men jeg satt inntil en vegg, så jeg hadde full utsikt til hele rommet :)

  Comment by Marie Amanda — January 25, 2009 @ 12:36 pm

 • Hanne; takk skal du ha :D
   hvordan går det med deg?

  Comment by Marie Amanda — January 25, 2009 @ 12:52 pm

 • Norska är ett västnordiskt språk (enligt synkron klassificering fastlandsnordiskt) i den germanska grenen av den indo-europeiska språkfamiljen. Talad norska och talad svenska är tämligen lättbegripliga sinsemellan på ett sådant sätt att svenska och norska bildar ett dialektkontinuum, detta gäller också norska och danska men i lite mindre grad. I gengäld är skriven norska (bokmål/riksmål) och danska mycket lika varandra.Norska talas av omkring 4,5 miljoner i Norge, och av omkring en miljon utanför landet. Av dessa har omkring 4,3 miljoner språket som förstaspråk. Av de norsktalande utanför Norge är omkring 950 000 bosatta i Nordamerika.

  Comment by Gullefjun — January 25, 2009 @ 1:04 pm

 • Joda går strålende!!  Fått en bebis til da ,en liten gutt.:) Stor koser med med han hjemme bare nå :) Alt bra med deg da? Er jo over 1 år siden jeg snakka med deg sist… om ikke lengre :S  D u kan ta og legge meg til på nye msn min, så er det litt lettere å holde kontakt :) . godtar neste gang jeg logger på snuppa ;)

  Comment by Hanne/ undome — January 25, 2009 @ 1:05 pm

 • Er du gal er jeg gal xD

  Comment by Jenny ;3 — January 25, 2009 @ 1:06 pm

 • Den "lag din egen morsekode"-reklamen din skremmer meg :P Kommer borti den hele tiden og skvetter til som bare det !

  Comment by Marthe — January 25, 2009 @ 1:15 pm

 • hvor ahr du kjøt den litt brun aktig silke genseren hend? :D utrolig fin blogg

  Comment by meeg — January 25, 2009 @ 1:17 pm

 • åh., der kjente jeg meg skikkelig igjen! wæ. er redd for filmcovere jeg og, når det ligger en skummel film i stua på bordet, lukker jeg øynene i det jeg går forbi.. og når jeg ikke får sove om kveldene, tenker jeg bare på de skummlese og ekleste filmene.., selv om jeg ikke vil det! jeg vil ikke, men hjernen min bare gjør det. scary!

  Comment by Elisabeth — January 25, 2009 @ 1:31 pm

 • Jeg skjønner godt hva du mener altså :)
  er du alltid så brun eller tar du mye sol eller noe? :O

  Comment by Sissel Pettersen — January 25, 2009 @ 1:35 pm

 • Kan du legge ut bilder av "garderoben" din? : )

  Comment by Stine Kroken — January 25, 2009 @ 1:39 pm

 • Stine; Mjaaaa, men nå er jeg ikke hjemme da.

  Comment by Marie Amanda — January 25, 2009 @ 1:53 pm

 • Sissel, tar ikke mye sol, men er ganske brun ja :P

  Comment by Marie Amanda — January 25, 2009 @ 1:54 pm

 • hvor har du kjøpt den bruneaktige genseren i silke?:)

  Comment by maria — January 25, 2009 @ 1:58 pm

 • Jeg tror ikke du er den eneste som er redd for disse tingene, men å kunne tenke på de, og skrive de ned på bloggen var kansje ikke så lurt, siden da tenker du jo bare mer på de - og blir minnet på de!:P haha.. men døh, jeg tror at du er bloggeforelsket i henke jeg! han er jo digg, så den er jeg med på!

  Comment by josefine — January 25, 2009 @ 2:00 pm

 • Hanne; å herre, grattis :D hvaheter han? :D

  Comment by Marie Amanda — January 25, 2009 @ 2:07 pm

 • Drit fete bilder! :)

  Comment by Monica — January 25, 2009 @ 2:29 pm

 • Du er sånt ett søt fjes M.A!:)

  Comment by Anniken — January 25, 2009 @ 2:41 pm

 • Nå har jeg lest gjennom hele bloggen din, fra begynnelse til slutt. Det var veldig underholdende, jeg er veldig positivt overrasket over måten du klarer å skrive om dagene dine, uten at det blir veldig tørt og kjedelig. Jeg må også si at jeg synes du ser helt fantastisk ut, misunner deg til de grader. Og klærne dine er utrolig pene. :D

  Jeg lurer da på om du trener ofte, og i så fall hva og hvordan du trener. (:

  Comment by Sophie — January 25, 2009 @ 2:45 pm

 • MERA KNUUUUUUT!!!! TAKK!!!

  Comment by Gullefjun — January 25, 2009 @ 3:18 pm

 • haha. du er redd for å få hår i munnen, men på det nederste bildet poserer du med en hel tjafs i munnen?

  Comment by veronika — January 25, 2009 @ 3:32 pm

 • Fy søren , elske stilen din MA

  Comment by Line — January 25, 2009 @ 3:37 pm

 • Jeg er redd småe rom og sånne sklier som du finner i store basseng osv :O

  Comment by Karianne — January 25, 2009 @ 3:38 pm

 • "En annen ting jeg er redd for er å miste en arm eller et ben, jeg er redd for smerte, selv om jeg har blitt fortalt at det ikke er noe som heter smerte, men at følelsen bare er uvant." faktisk noen ganger når jeg får vondt (ikke sånn kjempevondt da), så kjenner jeg på en måte på følelsen, og da gjør det faktisk ikke vondt, det er bare uvant! jeg er også redd for mørke rom, men spesielt store rom, for da er det større plass for flere spøkelser!

  Comment by helene — January 25, 2009 @ 5:19 pm

 • Takk Marie Amanda <3 Han heter Mathias og er 9 mnd nå :O så er en liten stund siden nå da.. men som sagt er jo en stund siden jeg har sett deg nå så. Og du lever livet ser jeg :D Og grattis så mye med eget tv prog!!! You go girl!!

  Comment by Hanne/ undome — January 25, 2009 @ 5:46 pm

 • Jeg er også redd mange ting

  Comment by Katerina — January 25, 2009 @ 5:46 pm

 • Redd for hår i munn og mat? Morsomt. Hvorfor stapper du håret inn i skjeften på dette bildet her da?:P

  Comment by Gunnstein — January 25, 2009 @ 8:19 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment