January 22nd, 2009

19:27

Mamma og jeg spist lunsj sammen i dag, det er rart hvor mye mer man setter pris på å være med familien når man ikke har sett hverandre på så lenge. Vi hadde masse å snakke om, vi har tross alt ikke sett hverandre på en uke. Snart skal vi reise til Køben sammen, så da får vi enda mer tid til å snakke og hygge oss. Jeg er sikker på at jeg har den beste mammaen i verden, hun er tidenes beste støttespiller, og hun forteller meg hva som er bra og dålig med det jeg gjør. Om ikke det er nok så kan vi sitte sammen og le av de teite kommentarene som kommer inn her, og det gøy å ha en mor som søtter deg 110% i alt du gjør. Selv om veien jeg går kanskje ikke er den beste for alle andre, så jeg jeg sikker på at mamma støtter meg og stoler på at jeg vet at det jeg gjør er riktig. I dag synes jeg at dere skal gi mammaen deres en god klem, for alle mødre fortjener det, hele tiden.


Mamma drikker kaffe latte og jeg drikker chai latte.


Toasten på Kaffe & Kunst var deilig, litt vondt å svelge, men mat må man ha.

18 Comments »

 • Det så kjempe deilig ut. Jeg er også utrolig glad i mamman min. Hun er verdens beste!

  Comment by Ida Marie — January 22, 2009 @ 7:49 pm

 • Ja det er kjekt! Er motsatt hos meg, far min jeg snakker med alt om. Ikke alt da. Men min mor iritere meg mer! hehe

  Comment by Henrik Torjussen — January 22, 2009 @ 7:58 pm

 • mammaen min er den beste:) men når skal du endre design? Blir utålmodig jeg altså

  Comment by Turid Alexa — January 22, 2009 @ 8:00 pm

 • haaai! hvor bor du egentlig, tydlighvis ikke sammen med moren din :P hehe

  Comment by kaja — January 22, 2009 @ 8:12 pm

 • Min mamma er fantastisk!

  Comment by T — January 22, 2009 @ 8:31 pm

 • Mammaen min er aller best :-)

  Comment by Katerina — January 22, 2009 @ 8:36 pm

 • ikke min mamma.

  Comment by Connie — January 22, 2009 @ 8:49 pm

 • Bor du ikke hjemme? :)

  Comment by Isabel — January 22, 2009 @ 8:49 pm

 • Nam nam. Kafemat er så godt!

  Comment by Charlotte — January 22, 2009 @ 8:50 pm

 • Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare  å leve uten mammaen min!

  Comment by Celine — January 22, 2009 @ 8:55 pm

 • Det så digg ut :)

  Comment by Julie — January 22, 2009 @ 9:12 pm

 • min er best

  Comment by Turid Alexa — January 22, 2009 @ 9:20 pm

 • Bruk så mye tid du kan med foreldrene dine, noe jeg føler jeg har gjort alt for lite i det siste. Jeg har alltid vært pappajente, og nå har jeg fått en trist beskjed ang. pappa. Så ta vare på de, og sett pris på de. De fortjener kun det beste :)

  Comment by Tonje Holm — January 22, 2009 @ 9:34 pm

 • ikke ALLE mødre fortjener en klem nei. så absolut ikke. men moren din virker knall! du er heldig M.A.

  Comment by Miih — January 22, 2009 @ 9:48 pm

 • Å, jeg er også utrolig glad i mammaen min! Hun støtter meg uansett hva :)

  Hvorfor hadde du ikke sett moren din på en uke?

  Comment by Caroline — January 22, 2009 @ 10:23 pm

 • få se bilde av moren din da:) fra nåtid, hun er sikkert like pen som deg=) og forresten, alltid like hyggelig når du oppdaterer.

  Comment by Anonymous — January 22, 2009 @ 11:50 pm

 • Alle vil vel si at mødrene sine er best. Min er best i MINE øyner.Er vel ingen andre enn sin egen mor man liker bedre:p sier seg selv. (som oftest) Så, dumt å si at man har den beste mamman,får det er kun i dine øyner,ikke sant.;)

  Comment by Anonymous — January 23, 2009 @ 6:12 am

 • Så koslig. Du skulle lagt ut et bilde av mammen din også da.

  Comment by June — January 23, 2009 @ 12:10 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon