January 9th, 2009

15:44

I dag da jeg var med Ida på skolen hennes minnet jeg meg selv på hvorfor

jeg ikke går på skole nå, hvorfor er valgte å ikke stå opp tidlig hver morgen
for å stresse en hel skoledag, for så å sovne når jeg kommer hjem. Men det handler
ikke bare om det, den sosiale biten har så utrolig mye å si det også, og vgs er fullstappet
av dramaqueens som sitter og smiler til deg når du er der. De gir deg komplimener for
håret ditt, men med en gang du forlater rommet får de munndiareé og bare må slenge
dritt for å veie opp mot alt det fine de har sagt til deg de siste timene.

Hvor lang tid skal det ta å vokse opp? Er det ikke noe som heter forgive and forget lenger?

33 Comments »

 • sååå sant, såå sant! :-)
  mange ungdommer som dømmer så lett i dag, over alt!  Er så lei av det..

  Comment by Anonymous — January 9, 2009 @ 5:19 pm

 • Skjønner den der ja.
  Du er heldig som slipper det der, jeg er stuck med dramaqueens’ene i 3 og et halvt år til -,-

  Comment by Julie — January 9, 2009 @ 5:21 pm

 • åjo, jeg kjenner deg

  Comment by Anonymous — January 9, 2009 @ 5:24 pm

 • jeg kjenner deg

  Comment by haha — January 9, 2009 @ 5:26 pm

 • Når folk seier stygge ting om deg så er det berre fordi dei er sjalu. Hadde du vore med typen min så hadde eg klart blitt sjalu. Slik er det berre, du er kjempeheldig som er så pen, men det kjem negative ting med den fasaden ;) you go girl!

  Comment by Andrine — January 9, 2009 @ 5:27 pm

 • herregud, du skriver SÅ BRA! elsker bloggen dni <3

  Comment by Mia — January 9, 2009 @ 5:27 pm

 • Fy faen,så jævli bra skrivd!
  Jeg er helt enig med deg!
  Jeg har fått så mye dritt tilslengt at det egentlig er rart jeg ikke er et nervevrak nå,hehe. Fått høre at jenter jeg aldri en gang har snakket med har påstått jeg har hatt sex Gud og enhver mann,og en fyr jeg har snakka med ca 3 ganger påsto han hadde kjent meg i 11 år!(han kalte meg hore,for det visste han etter å ha kjent meg såpass lenge,lol!)
  Folk burde passe munnen sin og tenke over sine egne saker enn å blande seg i alt andre gjør og ikke gjør!

  Comment by Gina — January 9, 2009 @ 5:29 pm

 • Bra sagt :) eneste grunnen for at hun muligens ble så forbanna, har vel noe med at hun bare er sjalu av seg og sjalu på deg!

  Comment by Beate — January 9, 2009 @ 5:35 pm

 • Dette var et bra innlegg:)

  Comment by sunniva — January 9, 2009 @ 6:02 pm

 • Heeelt enig! :D

  Comment by Elisabeth — January 9, 2009 @ 6:21 pm

 • sant :)

  Comment by Line — January 9, 2009 @ 6:40 pm

 • sykt bra skrevet. kjenner godt igjen det drama der, noe jeg virkelig møter ofte! hvorfor kan ikke vi jenter slutte å bry oss så mye om hva som ikke er bra nok osv, istede for å fokusere på hva vi kan gjøre bedre.. haha, men vi jenter er som vi er og kommer nok alltid til å være sånn og. fint bilde foresten, hvor har du kjøpt genseren? :)

  Comment by caroline — January 9, 2009 @ 7:28 pm

 • Det er vel mulig at hun stoler på han, men ikke deg… Du er jo ganske pen.

  Comment by Caroline — January 9, 2009 @ 7:42 pm

 • Bra innlegg! :-)
  Tro meg, jeg veit åssen det er ALT FOR GODT.
  Jeg går i 8.kl (er ganske moden for alderen faktisk)
  Helt siden jeg startet har det bare vært krangling og baksnakking, jeg har prøvd og finne en gjeng hvor det ikke er sånn, men uten hell.
  Var med og spille musikal i 2 uker, da var ingen av vennene mine der, så jeg var med 10.klassinger :-)
  Savner det så inderlig, 2 krangle frie uker :)
  Hvorfor kan det ikke alltid være sånn ?
  Håper det blir bedre etterhvert :)
  - sofie

  Comment by sofie — January 9, 2009 @ 8:30 pm

 • Jeg går ikke på skolen for å se på bimboene i kantina eller for i det hele tatt å bry hjernen min med dem, men for å lære og for å skaffe meg en utdanning slik at jeg senere kan skaffe meg en ok jobb og klare meg i livet. Er det ikke derfor man går på skole? Ikke at jeg ikke skjønner ditt poeng for det gjør jeg, bare syns det finnes grunner til å holde ut med bimboene også : )

  Comment by Caroline — January 9, 2009 @ 9:26 pm

 • Men har du sluttet på videregående? Hva skal du gjøre med utdannelse da?!?! Iiiik… Hehe, du klarer deg nok, eller?

  Comment by ThoraSneiks — January 9, 2009 @ 11:36 pm

 • går du ikke på skole?

  Comment by jente — January 10, 2009 @ 12:49 am

 • når jeg ser på bildene av deg i headeren, begynner jeg virkelig å lure; har du splittet klesstil eller splittet personlighet? ingen av antrekkene har den minste sammenheng…

  Comment by Marenv — January 10, 2009 @ 1:59 am

 • Tilpass deg.

  Comment by Sjur — January 10, 2009 @ 2:34 am

 • Marenv; Definitift splittet perslonlighet…. eeh? Er du rar?

  Comment by Marie Amanda — January 10, 2009 @ 11:53 am

 • Thora; Åneeeei, jeg MÅ jo utdanne meg NÅ, i dag! ………
  jeg har ikke tid til å gjøre det jeg helst vil gjøre først.. ook, jeg skjønner.

  Comment by Marie Amanda — January 10, 2009 @ 11:55 am

 • "Sjur; Lett for deg å si!"

  Hehe, sant, det.

  Comment by Sjur — January 10, 2009 @ 3:49 pm

 • hei :-)
  jeg har lett etter den genseren utrolig lenge, hvor har du kjøpt den?

  Comment by Irene — January 10, 2009 @ 4:14 pm

 • Åh! Det var bare så genialt sagt av deg! Er så lei av sånne folk som er såkalte "two-face". Jeg syns det er tøft av deg å ikke gå videre med skolegang, men heller gjøre ting du faktisk har lyst til å gjøre i stedet ;-)

  Jeg digger bloggen din! Fortsett slik, pena! :)

  Comment by Melody — January 10, 2009 @ 11:53 pm

 • Jeg er så glad jeg ikke er jente, og har sluppet den vanskelige tiden på skolen. Jeg håper alle som leser slike innlegg som dette tenker på sin egen oppførsel ovenfor andre. Det er forferdelig å se hvor ekle jenter er mot andre jenter. Og at enkelte jenter forandrer personlighet så fort de kommer sammen med vennegjengen sin :( Synes det er et veldig bra ordtak som sier det meste:
   
  "Vær mot andre slik du vil at andre skal være mot deg"

  Comment by Tom Arild Hansen — January 11, 2009 @ 2:54 pm

 • splittet personlighet? Det ble for sykt.. man har forskjellig humør og det er forsjellig vær. Det å gå med samme stil hele tiden er da bare boring! Bedre å være litt fleksibel å varierende i klessveien.. Også finnes det noe som heter mote.. den varierer, hørt om det?

  Comment by Chick — January 11, 2009 @ 5:16 pm

 • Ja, jeg skjønner deg. Jeg har lenge tenkt på å droppe ut av skolen. Er utrolig skolelei. Ikke bare lei av leksene, prøvene, stå opp tidlig osvosv., men også alle de teite jentene som sitter å skravler i vei om deg. Jeg er så lei alt som har med skole å gjøre. Pluss at det er så mange som er aaalt for oppmerksomhetssyke. Jeg blir gal!

  Dette ble litt langt.
  Men hva gjorde du når  du sluttet på skolen? Eneste som holder meg på skolen er det at jeg trenger en utdanning for å få meg videre i livet, tror jeg. Jobb, økonomi osv.

  Comment by Ia Karita — January 11, 2009 @ 10:28 pm

 • Det er ikke sånn det fungerer for andre, men jeg tviler ikke på at det er noe du har opplevd.

  Comment by nerd — January 12, 2009 @ 2:16 pm

 • Du får jo like mye drittslenging her på bloggen da, hvis ikke mer !
  Er nok en liten dramaqueen selv:)

  Comment by Anonymous — January 12, 2009 @ 5:06 pm

 • Skal bare si en ting: Takk!

  Comment by Tonje — January 13, 2009 @ 11:36 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon