January 8th, 2009

16:30

Nå har jeg fått meg en ny avtalebok, likte du den like godt som meg?
I tillegg tipset Ida meg om å kjøpe “The Game”, rett og slett fordi jeg ikke
vil bli lurt og da er det greit å vite baktanken med de søte meldingene, komplimentene
og ikke minst all oppmerksomheten man får av visse gutter. Enten har Ida rett, eller så
tar hun feil, og jeg kan leve et lykkelig liv med pen man, pene barn og stort kjøkken.

Ida og jeg har spist middag og snakket litt om bursdagen min, jeg fyller snart 19 vet dere
og da er det duket for stor fest, hvor jeg har planer om å ha den er litt hemmelig enda, men om
jeg får det som jeg vil, kommer det til å ta helt kaka! Nå er det på tide å sette kursen mot
Emil og Samuel, dette kommer til å bli en torsdag uten like.

18 Comments »

 • Jeg gleder meg til å høre planene til festen !! :D

  Comment by Sandra Marie — January 9, 2009 @ 4:24 pm

 • Spillet er en bra bok :) Folk driver jo faktisk med slike ting. Leste en artikkel om det for ikke så lenge siden, om folk som betaler mange tusen for å lære å sjekke.

  Comment by Maren — January 9, 2009 @ 4:46 pm

 • Tipper at bursdagen din blir one of a kind MA

  Comment by Julie — January 9, 2009 @ 4:55 pm

 • mere bilder fra igår/idag!
  Face/mail?

  ..du er ikke SÅ lett å lure du vet du;)

  Comment by iii — January 9, 2009 @ 4:55 pm

 • Tipper bursdagen din blir of da chain! mihiii<3

  Comment by iii — January 9, 2009 @ 5:01 pm

 • Jeg går på folkehøgskole i Drammen, og her har en gjeng med gutter faktisk begynt å spille The Game irl… en del jenter har gått på allerede, men mange har skjønt hva de holder på med til nå, så håper det tar slutt ganske snart.

  At ikke gutter bare kan være seg selv altså..

  Comment by Josefine — January 9, 2009 @ 5:08 pm

 • fin avtale bok

  Comment by Mariah — January 9, 2009 @ 5:21 pm

 • Jeg har også slik avtalebok. Bare i svart :)

  Comment by Camilla — January 9, 2009 @ 9:11 pm

 • "The game" har jeg lest og fått mange venninner til å lese. Du kommer til å bli overrasket over hvor mange gutter som prøver "the game" på deg. Selv har ejg avslørt mange, tatt dem på fersken og konfrontert dem med teknikkene. Ganske gøy egentlig, det regner de ikke med. Men det kuleste er vel at du faktisk kan bruke boka til egen fordel;) enjoy!

  Comment by camilla — January 9, 2009 @ 10:06 pm

 • camilla; fryktelig, jeg gleder meg til å kunne gjennomskue de :D

  Comment by Marie Amanda — January 10, 2009 @ 11:35 am

 • Endelig har gutta overtaket.
  Om du virkelig har satt deg inn i rutinene, og tatt steget fra chump til PUA finnes det ingen begrensninger. Selv ikke en kvinne som kan alle hemmelighetene vil kunne motstå.
  Er det ikke litt deilig at det kommer en forandring fra klyse sjekking da? Med slike triks blir jo sjekking faktisk litt morsomt. Innlegget her minner meg litt om frustrerte fruer som samler seg sammen for å bryte alle hemmelighetene. MEN, det kommer hele tiden noe nytt! ;) Og ja, noen av di beste i gamet tjener rimelig mye på dette. En helgebootcamp i norge kostra fra 7-10000 pr. person. En bootcamp fungerer med teori om dagen, og live sjekking i klubber om kvelden.

  Comment by Mr.X — January 13, 2009 @ 5:40 pm

 • Ironisk tittel?

  Comment by Linn — January 13, 2009 @ 10:02 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon