June 28th, 2008

0yne.jpg
munn.jpg


D
ette er dedikert til alle dere som virkelig vet hva det vil si å ha en dårlig dag.
Det er ikke snakk om dager der du mister bussen selv om bussjåføren ser deg,
der du loker vekk lommeboken og mobilen på samme kveld og i tillegg er fyllesyk,
har PMS og blir mast på av andre som egentlig burde hatt gaffa foran munnen!
Det er snakk om ting som er MYE verre enn det.

Føler du at du VIRKELIG vet hva en dårlig dag er så legg igjen en kommentar der
du forteller meg hvordan en VIRKELIG dårlig dag er!

35 Comments »


 • En dårlig dag er når du står opp av sengen og pisser over hele badet fordi du har vært på byen og pult hele natten og når du tror det ikke kan bli værre så finner du ut at det ikke var helg likevel men BLÅMANDAG og at du skulle vært på jobb for 2 timer siden..

  Comment by gutt19 — June 28, 2008 @ 5:17 pm

 • Sikke en dag sikke en dag, startede kanon dårligt og ingenting ville som jeg ville men dog ændrede det sig om aften men hvor havde jeg dog lyst til at smide alt i hænderne og bare tage hjem og skrige ned i hovedpuden.. :(

  Comment by Malou — June 28, 2008 @ 5:40 pm

 • En dårlig dag er når du har planlagt noe du skal gjøre den dagen, men ikke kan gjøre det pga det fordømte været!

  Comment by Erzana — June 28, 2008 @ 5:58 pm

 • Jeg har en virkelig dårlig dag idag.
  Opererte foten min på osdag, så mens de nadre kan gå i høyhelte sandaler, eller barbent i gresset, så jeg ligge inne med bandasje og gå på krykker rusa på morfin. Ikke den perfekte sommer med andre ord! :(

  Comment by Linn Cecilie — June 28, 2008 @ 6:03 pm

 • vet hva en dårlig dag er ja!
  Våkner om morgen svimmel og uvel, vet du ikke får vært sammen med noen venner idag heller for man orker ikke. man bare ligger hjemme og kjeder seg, og blir mer og mer lei seg etterhvert. nesten ingen ting annet å gjøre enn å se på tv, men skal helst ikke det heller pga den fordømte virus på balansenerva.

  Comment by Janne — June 28, 2008 @ 6:11 pm

 • vet hva en dårlig dag er ja!
  Står opp om morgen svimmel og uvel, og vet du ikke får vært sammen med noen venner idag heller for man føler seg dårlig. ingen ting å gjøre man bare ligger der og ser på tv og føler seg dårlig og lei seg. men får ikke sett så mye på tv heller pga. den fordømte virus på balansenerva!!

  Comment by Janne — June 28, 2008 @ 6:13 pm


 • Comment by Anonymous — June 28, 2008 @ 6:21 pm


 • Comment by Anonymous — June 28, 2008 @ 6:22 pm

 • En dårlig dag er når jeg våkner opp halv syv for å gå på jobb, ikke vet hvor jeg er, tumler ut av senga og slår foten i dørkarmen på vei ut. Når jeg skal kle på meg har alle klærne plutselig blitt for små, for store eller rett og slett stygge, og når alt det allerede har ødelagt humøret mitt, faller begge linsene ned i vasken, håret nekter og rette seg ut, og uansett hvor mye sminke jeg tar på, ser jeg fortsatt overkjørt ut.

  Når jeg har kommet meg ut døra, i feil klær, med feil hår og feil sminke finner jeg ut at jeg er en time for tidlig ute til jobb.

  Dét er en dårlig dag. (For meg)

  Comment by Linda — June 28, 2008 @ 6:27 pm

 • Det er bra du har bloggen din da :)
  For blir glad av å lese den ^^

  Comment by Janne — June 28, 2008 @ 6:33 pm

 • Men alt går jo bedre nå :)
  Men vet hvordan en dårlig dag er .

  Comment by Janne — June 28, 2008 @ 6:35 pm

 • Mhm.. :) bra at det går bedre med deg  da:)

  Comment by Marie Amanda — June 28, 2008 @ 7:17 pm

 • En dårlig dag er når du har planlagt så mye du skal gjøre og værmeldingen er helt perfekt, men når du står opp ser du at klokken er ti på halv 4 og du har 9 ubesvarte anrop og 6 meldinger om at de du hadde planlagt med ikke kunne vente lenger og reise… Uten deg.. I tillegg kommer mammaen din inn på rommet ditt og sier at når du likevel er hjemme, kan du få vere med på å rydde på loftet! Sola må du bare si farvell til.. Dét er en dårlig dag:(

  Comment by Guro — June 28, 2008 @ 7:33 pm

 • En dårlig dag er når man blir byttet ut med en reserve pga et lite handikap når det er 2uker til VM, som man igjen har trenet for i 7år og i tillegg er Norges mester. PLUSS at man blir så vred at man slår hånd i veggen så noen fingre brekker :P Men får håpe på at dagen din blir bedre da ;P hehe..

  Comment by Leonidas — June 28, 2008 @ 7:40 pm

 • 1.) En dårlig dag er å få vite av en kompis at han kvelden før pulte dama du er intressert i og at de planlegger et nytt møte igjen i kveld… jupp…. for en forferdelig dag det ville ha vært…
   (heldigvis har jeg ikke så fæle kompiser *tror jeg*)…

  2.) En familiemedlem eller venn som står deg nær går bort… ikke mye som slår den (sett bort fra punkt 1).

  3.) Dette punktet skulle egentlig ha vært nr.1 men skitt au… Kombiner både pnk 1 og 2 så får du 3 :P

  Comment by Tom — June 28, 2008 @ 7:56 pm

 • virkelig dårlig dag er min dag i dag..
  jeg skulle kjøpe lørdagsgodterier, og da jeg skulle betale med visa’n fikk jeg beskje om at kortet ikke funket.. yey,  på ferie i en by, uten penger å shoppe for nå=| .. DET suger…  OG jeg skulle møte min framtidige kjæreste i parken i dag, venta en halvtime,men han dukka aldri opp =( ..
  men fant ei marihøne i håret da jeg kom hjem =P .. og nå sitter jeg med en pose potetgull og brus.. kanskje dagen ikke blir så ille alikevell ^^

  Comment by Frøken — June 28, 2008 @ 9:04 pm

 • Har hat en crappy uke. min pappa som har opperert for kreft skulle komme ut av sykehuset etter 1-2uker. Nå har det gått over 3.  Og ingen tørr å fortelle meg (datter på 16,fyller året på tor:D) hvorfor han enda ligger inne. Hørte noe om betennelse, men når jeg kom inn i rommet ble det stille. Ringte til bestevennina min i går får å få det hele ut. Hun er i spania, og alle dem andre jeg er så gla i er desverre vekke dem og.  Jeg er også en håpløs skuespiller, og han merker at jeg hater å besøke han. Friker ut og blir helt stille når jeg kommer inn og ser pappa ligger inne på sykehuset, vedsiden av en masse gammle falle ferdige menn. Ting sucks akuratt nå. Men en del venner av meg kommer hjem på man og tir, det skal bli bra! Håper inderlig at pappa kommer ut til min bursdag. og at noen kan fortelle meg hva som skjer.

  beklager dette ble langt, men følte bare får å skrive alt ned. og poste det til deg og andre som ikke har en anelse om hvem jeg er.

  Bloggen din er foresten gull :)

  Comment by Frk. to dad. — June 28, 2008 @ 10:19 pm

 • En dårlig dag er når du har en stor krangel med en som står deg veldig nærme. Akkurat som i går så krangla jeg med kusina mi som er ca. et år yngre enn meg, hun er 12år, snart 13 og jeg er 14år.. Hun har alltid stått meg veldig nærme og hun har også alltid vært som søstra mi.. I det siste har vi kranglet mer og mer og i går hadde den største krangelen hittil.. Jeg har gråti lenge og vært skikkelig deppa etter det :’( 
  det synes jeg er å virkelig ha en dårlig dag, livet mitt er ikke ihvertfall ikke noe morsomt å leve akkurt nå :(

  Comment by Renate — June 28, 2008 @ 11:48 pm

 • en dårlig dag er en dag hvor alt går i motsatt vei og alt skjærer seg rett til dundas  

  Comment by huong — June 29, 2008 @ 1:48 am

 • En dårlig dag er når du har planlagt å jogge 6000 meteren en siste gang før ferien, når moren din spør om dere skal finne på noe sammen når det er ÅR OG DAG siden sist gang, og når venninnene dine spør om du blir med på fjelltur i gallakjoler og ha piknik på toppen av fjellet… og når ALT dette kræsjer, og du ikke vet hva du skal velge.. Du vil liksom ikke droppe ut noen av delene.. jogging betyr mye for meg (for øyeblikket), siden jeg skal være med i et sportsarrangemang i sommer, venneinnene mine betyr mye for meg - og ikke minst; mamma! ..dessuten har hun bursdag… hva skal en stakkar gjøre da??….. Dette er DEFINITIVT en dårlig dag….:’(

  Comment by Sandra — June 29, 2008 @ 2:09 am

 • en dårlig dag ervfor meg hvær dag for jeg har småe pupper!!!

  Comment by marthe — June 29, 2008 @ 2:12 am

 • En dårlig dag er når du skal på årets fest. Du vil se skikkelig bra ut og bruker derfor uhorvelig lang tid på å fikse deg. Bare det å fikse håret tar en time, for ikke å snakke om sminken eller hva dusjen angår. Når du endelig er klar til å gå ut, skal du møte noen venner for å gå på vors. Du vet ikke hvor dette vorset er, men blir lovet å bli forklart dette over telefon. Når du går ut av huset er det oppholdsvær og du tenker " Kommer det til å regne?" du kommer fram til en konklusjon " Jeg skal jo være inne mesteparten av tiden. Ingen fare for hår eller sminke når du bare er ute i guds natur når du går fra bussen til stedet du skal være på" denne konklusjonen fører til at du dropper paraply. NOE DU KOMMER TIL Å ANGRE PÅ. For etter å ha satt seg på bussen, fornøyd, ringer vennene for å bli forklart veien. Klarer ikke vennene dine forklare hvor du skal av bussen. Dette resulterer i at du havner i gokk. Her går du gjennom busker og skog, fordi vennene dine sier at dette er en snarvei. Vel, det viser seg at jeg hadde gått av på feil busstopp. Og når jeg ENDELIG kom fram, møtte jeg vennene mine gåående ned mot busstoppet fordi vorset var over og de var klare til å gå på årets fest. Der står jeg, men bustete krøller, maskara rennende nedover ansiktet og kjolen er søkk våt. TATT AV STORMEN, bokstavelig talt. For det regnet og regnet og regnet og regnet og BLÅSTE. DET er en dårlig dag det!!!

  Comment by Amalie — June 29, 2008 @ 2:36 am

 • En dårlig dag er når jeg føler meg stygg og mislykka, og kanskje litt lei meg, og når jeg på toppen av det hele får en sur kunde på min fantastiske Narvesenjobb!:( Det er en dårlig dag. Da vil man helst bare ligge under dyna med en haug med Smash!

  Comment by Anonymous — June 29, 2008 @ 12:30 pm

 • Utdrag fra min blogg:
  Det er skjeldent det skjer noe på Søndager, men i dag, når jeg har gult  hår, skal det selvfølgelig skje masse. For det første har jeg jo Phillip, så han må jo ut og luftes. Og jeg må ta med det gule håret mitt ut hver 3dje time.
  For det andre skal vi på Thairesturant med mamma og pappa etterpå, så da må jeg altså ta med det gule håret mitt til Majorstuen ellet Grünerløkka. Og etter det, kommer det en del mennesker hjem til oss (Joachim), for å se EM-finalen. Så jeg må altså vise fram det gule håret mitt til både venner og kjente. Og ukjente.

  jeg har altså gult hår, og jeg MÅ ut av huset, og jeg MÅ få besøk. butikker OG frisører er stengt. Så, selvom du boikotter friøsrer - om du skal lysne håret, gjør det hos en frisør:P

  Comment by Birgitte — June 29, 2008 @ 3:10 pm

 • TOPPEN på ein sur dag. eller natt.. du har det kjekt, finne ut at typen har dotte i follå me tryne i asfalten. Fremtannå e brokken tvers av og heile ansikte e fullt av skrubbsår- veldig bra når det e bryllup neste helg og samtidig ferieuga.

  det så toppe heile driden, e når du går hjem. du tar på deg jakkå å finne ud at katten har tissa øve heile greiå. ikkje min katt for all del. jei haterr katter. å dette e begrunnelsen.

  Comment by maiken — June 29, 2008 @ 3:21 pm

 • Jeg vet hva en dårlig dag er ja! Når du skal bytte buss for å rekke jobb, men bussen din er bare 2 min for sen så den bussen du skal bytte til har allerede dratt! Du begynner på jobb om 20 min, du er ca. 1 og enhalv time unna jobben, det er en time til neste buss kommer og i tilegg har stefaren din GLEMT å betale telefonregninga så abonnemntet er sperret. Derfor får du ikke ringt å sagt ifra at du kommer forsent og må bare begynne å løpe. Deretter begynner det å småregne litt. Men du ender opp med å haike med en utrolig snill dame og kommer bare 20 min for sent på jobb uten at noen merket det engang ;)  Dette skjedde meg meg for 2 uker siden, man kan kalle det hell i uhell!

  Comment by Ms. unlucky — June 29, 2008 @ 3:45 pm

 • en dårlig dag er når du våknet med værste fiskeånden, og ser deg i speilet, og kjenner ikke personen på den andre siden som står å glaner sjokket på deg.
  du funderer dette stygge annsiktet i noen minuter og lurer på når i helvette du fikk bart og gule tenner.
  man går å spiser frokost, og merker at melken er gått ut på dato. man startet og kaste opp røde pølsebiter, som var gårsdagens middag.
  Når du ikke tror ting kan bli værre, kommer moren din inn og minner deg på skoleinntervjuet som starter noen timer senere.
  ush med det, men så vil du jo inn på skole så du har ikke annet valg enn å prøve å fikse den store hvalen av deg selv. uansett hvor mye man prøver, blir ikke sminken bra, og det ender med at man går uten.
  når man kommer på inntervjuet, får du ikke plass på skolen. DRITT!
  så kommer mamma og henter, å på vei hjem punkterer vi, og selvfølgelig kommer faren og han jeg liker kjørende forbi da, og jeg som ikke hadde på meg sminke eller noen ting, å helt hoven i øya. DET kan kalles en dårlig dag!

  Comment by Judith — June 29, 2008 @ 11:14 pm

 • En dårlig dag er når du kjører scooter og kræsjer helt uforskyldt med en berusa kjerring som tok turen over i ditt kjørefelt, ryker omtrent alle bånd i beina, og får hele sommerferien ødelagt fordi man ikke klarer å gå :)

  Comment by Iselin — June 30, 2008 @ 3:08 pm

 • Jeg hadde det jeg kaller for en dårlig dag da jeg hadde tyskeksamen og fant ut at kjæresten var utro på samme dag. Klaffa dårlig at de to tingene kom omtrent samtidig…

  Comment by Johanne — June 30, 2008 @ 7:11 pm

 • en dåli dag, e når du skal ut førr første gang på lenge, hele kvelln e planlagt, alt e klart å du glede dæ som fan! så kommer du dit du ska være å alt d ser e fjortissa å folk under 18 hele veien! hele kvelln e ødelagt, d sitt småjente som e dritings å babble drit å snuble øveralt!! å så når du ska ut på byen å endeli kose dæ, å dainse å styre, så e d fan mæ fullt av gamle grisa på hele gålve på alle plassan man drar:(

  Comment by Hvitbeis — December 16, 2008 @ 6:55 pm

 • uuuu!! ja førressn!!
  en dåli dag hadde æ i hele sommer:)
  førr vær gang æ e gravid så spyr æ å svime hele tia å æ klare såvidt ta mæ av mæ shøl…

  D e en dåli dag!

  Comment by Hvitbeis — December 16, 2008 @ 6:56 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon