June 23rd, 2008

marieamandadobbel.png

N
å er sommerferien her, og mange av dere er kanskje ferdig med vgs
og lurer på hva dere skal gjøre til høsten! I dette innlegget skal jeg ta for meg
endel ting dere arbeidsløse kan gjøre for å få dere en sommerjobb!

#1: Gå til dine nærmeste, be om råd og kanskje de har en jobb på lur.
#2: Dra til et kjøpesenter nær deg, gå innom butikkene og spør pent
om de har bruk  for en sommervikar. SMIL
#3: Gå inn på finn.no, søk etter en passende jobb.
#4: Om du bor i nærheten av en barnehage, ta turen innom be om å få snakke med styreren
og brett ut om hvor glad i er i barn! Barnehage er faktisk en veldig behagelig og avslappende
jobb! Og jeg oppfordrer gutter til å søke, alle kvinnelige barnehagestyrere vil ha en
kjekk ung mann som barnehageonkel.
#5:
Ta konktakt med et eventbyrå, søk om å få jobbe som promoter! CHILL jobb
#6
: Send meg en mail(), og jeg har endel sommerjobber på lur.

17 Comments »

 • Hey, kult å se at det går så bra marie:) Jeg støtter deg fullt og helt vett;) lættis med alle som preiker om skjult reklame som om de kommer fra pressens faglige utvalg:P masekopper…
  mvh. din birdkillah ;)

  Comment by John Martin — June 23, 2008 @ 6:46 pm

 • Liker de dere "dummies" greiene dine :D:D:D

  Comment by MayLinn — June 23, 2008 @ 6:55 pm

 • Jeg elsker å se deg på chill:D
  Også er du faktisk den eneste sånn chill programlederen jeg orker å se på, hver gang det har vært sånne programmer (det er jo på andre kanaler også) så kan jeg ikke få slått av tv’en fort nok for alle er så dumme. Utrolig gøy å høre deg snakke på radioen, du er så søt:) Jeg har vært kjempe heldig med sommerjobb i år, så det er jeg glad for:D

  Comment by Veronica — June 23, 2008 @ 7:04 pm

 • Hei! : )

  Fine bilder.
  Jeg bare lurer på ca. hva du tjente på bloggen din i fjor? : ) Det er litt morsomt å vite med tanke på målet ditt neste år. Det supert å sette seg mål, og om man jobber nok for det kan man nå dem også! : )

  Lykke til både resten av i år og neste år.
  Drea.

  Comment by Drea — June 23, 2008 @ 7:06 pm

 • Gode råd du kom med. Trenger faktisk en sommerjobb jeg, så må nok få kommet meg ut å lete. :)

  By the way så må jeg si at jeg er en STOR fan av deg, og leser bloggen din hver dag. Er rett og slett avhengig :p
  Så stå på, og drit i alle de som slenger dritt, de er bare misunnelige.
  :D

  Comment by Erzana — June 23, 2008 @ 7:10 pm

 • hvor har du kjøpt den kjolen? :D

  Comment by Linda — June 23, 2008 @ 7:22 pm

 • Hei, så deg på tv i går. Sånne program suger skikkelig, men jeg måtte bare se på deg, super utstråling! En utrolig irriterende nordlending som hyler og stresser konstant om kjedelige konkurranser og dårlige premier, for å fortvilet få inn noen kroner. Men jeg var likevel trollbundet av deg og fikk ikke slått av!

  Klarer du å få litt mer tid til chat og lager mye sprell, kommer du garantert fort til å bli stjerna på chattetv! Bra blogg!  Martin

  Comment by Martin — June 23, 2008 @ 8:11 pm

 • Om du ikke vil svare på det jeg spurte om er det bare å si det. : ) Jeg har jo ingenting med det å gjøre, jeg bare lurte. : )

  Comment by Drea — June 23, 2008 @ 8:44 pm

 • jeg har fått barnehagejobb:D men det er heltidsjobb da, ikke sommerjobb;D

  Comment by Linn Kristell — June 23, 2008 @ 9:16 pm

 • Siden du er så mye på shopping; er det noen butikker i Oslo jeg MÅ stikke innom? =)
  Har ikke vært der på en stund, så vet ikke hva som er verdt å stikke innom (:

  Comment by Camilla — June 23, 2008 @ 9:35 pm

 • heihei :) leser bloggingen din ofte. og jeg har nettopp begynt med blogging selv, på blogspot., men jeg skjønner ikke så mye av det :/ lurte på om det var greit å prate på msn? add med vær så snill på;  

  klem :)

  Comment by kelley — June 23, 2008 @ 9:42 pm

 • hva er promoter egentlig ? Du nevnte det i de diverse sommerjobb eksemplene dine :)

  Comment by Anonymous — June 23, 2008 @ 11:31 pm

 • Og hva går sommerjobbene for deg ut på? :p

  Comment by Nette — June 24, 2008 @ 4:18 am

 • Hei! Jeg oppdaget bloggen din nå etter all snakk på idawullf sin blogg, da måtte jeg såklart sjekke ut hvem du var. Har sittet og lest gjennom hele bloggen din nå, og nå er klokken ti på halv fem på morgenen og jeg er hvor trøtt som helst, men jeg ble helt avhengig av måten du skriver på og alle dine videoblogger. og du er utrolig søt da du ler, just so you know :)
  virker som ei kjempe bra jente med ett stort hjerte.
  Ta vare på deg selv

  Klem Mariss

  Comment by mariss — June 24, 2008 @ 4:20 am

 • Hvorfor svarer du ikke Drea? Det er jo ikke så rart at folk blir nysgjerrige så mye som du er i vinden om dagen:)

  Liker bloggen din veldig godt, men syns det har blitt litt mye av det samme i det siste, så håper du etterhvert kommer med nytt design og kanskje noen innlegg som har litt mer innhold. Dette innlegget var forsovet et slikt bra et:)

  Comment by Hedda — June 24, 2008 @ 7:14 pm

 • Hei, jeg trenger virkelig en sommerjobb. sendte deg mail, men vet ikke om du fikk den =P

  Comment by sophie — June 25, 2008 @ 7:24 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon