January 23rd, 2009

18:42

Det er ikke alltid jeg strekker til, og i dag er en sånn dag. Jeg våknet med så vondt i halsen at jeg ikke klarte å spise, drikke eller snakke. Etter en varm dusj og et par timer på sofaen til Thomas med filmen vi skulle se i går men som jeg sovnet fra, var jeg egentlig ikke noe bedre, men jeg slurpet i meg to pakker med nudler og litt te. Jeg skjønner ikke hvor dagen ble av, for jeg våknet plutselig for en drøy time siden av at vi skulle reise hjem. Etter å ha sovet bort halve dagen for å forsøke å glemme smertene, våknet jeg opp i et smertehelvete jeg ikke unner min værste fiende, jeg klarte ikke så svelge, så jeg måtte spytte ut spyttet mitt.
Heldigvis hadde Cathrine antibiotika til meg da jeg kom hjem, og nå har det gått 20 minutter siden jeg tok pillene og jeg har ikke vondt lenger. Det er helt utrolig hva to piller kan gjøre for deg, så forhåpentligvis blir jeg bedre i løpet av kvelden. Vi skal på fest og jeg vil jo helst være i form til å kunne være litt sosial. Nei nå skal jeg hoppe i dusjen og kle på meg litt klær, om ikke så lenge skal vi spise deilig hjemmelaget pizza som Cathrine har laget, da er det jammen bra at jeg er bedre i halsen. Ikke hat meg for at jeg ikke har oppdatert i dag, men jeg har ikke vært i form til noe som helst, men det er jeg sikker på at dere skjønner!


Pappa sier alltid at jeg skal ta på meg skjerf når jeg har vondt i halsen, men det har ikke hjulpet, for jeg har hatt på skjerf hver dag nå og jeg er fortsatt like syk.

38 Comments »

 • selvfølgelig hjelper det ikkemed skjerf når du har det så løst som du har det på bildet, poenget er å holde varmen rundt halsen!

  Comment by ida — January 23, 2009 @ 6:58 pm

 • du er så pen, Marie Amanda :)

  Comment by Anette — January 23, 2009 @ 6:59 pm

 • Anette; tusen takk. men i dag føler jeg meg veldig lite pen :P

  Comment by Marie Amanda — January 23, 2009 @ 7:00 pm

 • Ida; men lille søte deg, det er ikke sånn jeggår med skjerfet da :*

  Comment by Marie Amanda — January 23, 2009 @ 7:01 pm

 • God bedring (:Skjerf hjelper faktisk ! : D

  Comment by Elin — January 23, 2009 @ 7:02 pm

 • Good bedring :) propp i deg masse C-vitaminer, så går nok den dummingen du har i halsen bort!

  Comment by marielle — January 23, 2009 @ 7:06 pm

 • DRA TIL LEGEEEEN :)

  Comment by Ingvild — January 23, 2009 @ 7:07 pm

 • Hjelper ikke når du ikke har skjertet inntill halsen da;P Misunner mennesker som klarer å se bra ut selv når de er syke!

  Comment by Tonje — January 23, 2009 @ 7:43 pm

 • Kjempe fin blogg , leser den hver dag :-DGoood bedring :-D

  Comment by Anita — January 23, 2009 @ 7:44 pm

 • Eh, hvorfor er du å unaturlig brun? har du begynt på barbiedop eller? sånn som de bøgvennene dine… herregud, de guttene hadde vært så mye kjekkere om de ikke hadde kroppen proppa full av barbiepiller og brunkrem og gud veit hva i trynet. skjønner ikke at du vil omgåes sånne idioter uansett, det er jo bare latterlig, hva ser du i de? de er stygge, feite og gule..(ikke brune nei)….

  når skal det gå opp for deg?

  Comment by liv — January 23, 2009 @ 7:45 pm

 • Tonje; Haha, jeg hadde det jo intill ellers, bare ikke på bildet

  Comment by Marie Amanda — January 23, 2009 @ 7:49 pm

 • Kjipt å bli så syk. Men om det er så ille, så råder jeg deg til å dra til lege’n for å sjekke om du har fått streptokokk (tror det skrives slik) infeksjon. Har du det, så tror jeg muligens at det kan smitte:/Men du får ha god bedring, å slapp av masse!Men pen er du alltid, hvordan får du det til?:)

  Comment by Ole — January 23, 2009 @ 8:01 pm

 • Stakkars kroppen din. Du burde vel heller bli hjemme og ta det med ro?

  Comment by Helene — January 23, 2009 @ 8:08 pm

 • Hvilken størrelse bruker du i Lyle & Scott? Bare lurer på om de er små i størrelsen eller ikke:)

  Comment by Karina — January 23, 2009 @ 8:10 pm

 • Hvor ble genseren din kjøpt?
  du er så pen! :)

  Comment by Evy :) — January 23, 2009 @ 8:31 pm

 • god bedring. :D det er kjipt og vere sjuk !

  Comment by Kristine — January 23, 2009 @ 8:35 pm

 • jeg skjønner hvordan vondt i halsen du har, å det er forferdelig. jeg hadde det for et år siden. jeg våknet på natten at jeg hadde så vondt at jeg nesten gråt. men det hjelper å drikke mye vann. det er litt rart, men jeg drakk massemasse vann. . men det er utrolig vondt. God bedring Digger bloggen din<3

  Comment by Marthine — January 23, 2009 @ 8:38 pm

 • Off, vet ossen du har det, er sånn syk jeg også nå. God bedring Marie :-)

  Comment by Christine — January 23, 2009 @ 8:48 pm

 • fortsatt like pen likevel om du er syk du :) du får ha god bedring, håper du blir frisk snart :) ha en fin kveld

  Comment by Pernille :) — January 23, 2009 @ 8:55 pm

 • Du er utrolig pen!:)

  Comment by Anonymous — January 23, 2009 @ 9:15 pm

 • Hey Marie Amanda :) Lenge siden sist! Så kult å se alt det du har oppnådd i det siste da!! Stor kos<3

  Comment by Hanne/ undome — January 23, 2009 @ 9:24 pm

 • åh, stakkars deg:( men du skal vite at du ikke er alene!
  ønsker deg god bedring søta:D

  Comment by =) — January 23, 2009 @ 9:31 pm

 • Aaahh. .. Sykt kjipt!  jeje.. får vel ikke ønske deg noe annet en god bedring ;)  "Angels with silver wings shouldn´t know suffering, I wish i could take the pain for you"    XOXO

  Comment by Leonidas — January 23, 2009 @ 9:56 pm

 • Hei! Jeg har bare et random spørsmål :P Jeg skal kjøpe en kjole på nettet ifra en engelsk nettside som heter lipsy.co.uk, og siden du handler en del på nettet, lurte jeg på hvor mye du betaler for porto og sånn, kjolen koster under 200,- så jeg slipper å betale toll.. Hadde vært kjempefint med svar!! By the way digger jeg bloggen din, og er fullstendig enig i at tights ikke er bukse!

  Comment by Martine — January 23, 2009 @ 10:01 pm

 • God bedring!

  Comment by Berit — January 23, 2009 @ 11:04 pm

 • Skikkelig søte bilder!
  Hvor har du kjøpt genseren din?
  Leser bloggen din hver dag, den er så bra :)

  Comment by Ida — January 23, 2009 @ 11:04 pm

 • Fint skjerf. Sånne store deilige skjerf er så digg!

  Comment by Charlotte — January 23, 2009 @ 11:28 pm

 • Håper du raskt blir bedre! :)
  Er cardiganen fra American eagle?

  Comment by Linn — January 24, 2009 @ 12:35 am

 • Du er til og med pen når du er sjuk! Søta. :)

  Comment by Linda — January 24, 2009 @ 1:16 am

 • mhm.. men du er super pen <3 digger håret ditt jeg

  Comment by Iselin — January 24, 2009 @ 1:29 am

 • Hvor har du kjøpt skjerfet ? :)

  Comment by Trine — January 24, 2009 @ 3:50 am

 • Kanskje du har det jeg hadde i mars i fjor. Det var et virus som varte i nesten 3 uker, og jeg var verken hes eller syk, jeg hadde BARE vondt i halsen.

  Comment by Helene — January 24, 2009 @ 12:00 pm

 • Hvor får man kjøpt de genserne, som den du har på der? Ligger butikken i Oslo?

  Comment by Anna — January 24, 2009 @ 1:00 pm

 • Anna; Ja, dieselavd. på steen og strøm i oslo

  Comment by Marie Amanda — January 24, 2009 @ 10:20 pm

 • Så pen du er  :-) Hvor er øredobbene fra ?

  Comment by Katerina — January 25, 2009 @ 6:04 pm

 • Hvor er skjerfet kjøpt? Og hvor mye kostet det?:) Lurer på om du kunne spurt foreldrene dine om hvor de har kjøpt Hunter bootsene dine? Har sykt lyst på et par selv, men vet ikke hvor man får kjøpt dem!

  Comment by Martina — January 25, 2009 @ 6:15 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment