January 10th, 2009

17:05

Nå har jeg hjulpet mamma med å vaske litt i huset, jeg bidro med støvsuging,
“Det er faktisk gøy å vaske når man er to” sa mamma. Er rimelig sikker på at
den venstre overarmen min har vokst mens jeg støvsugde, så nå skal jeg hvile
alt annet enn øynene, for jeg skal lese litt mer i “The Game” eller “Spillet” som den
heter på norsk. Mens jeg fordøyer alt som står i boken, skal jeg drikke chai latte(!!!).
Lurer du på hvordan du lager chailatte, kan du jo klikke og mens vi snakker om det
å lage ting, om du vil se hvordan jeg lager muffins, kan du klikke .

18 Comments »

 • Hva handler boken om?

  Comment by N.N. — January 10, 2009 @ 7:05 pm

 • Kos deg : - )

  Comment by Julie — January 10, 2009 @ 7:08 pm

 • Å, jeg digger Chai Latte! <3

  Comment by Cecilie — January 10, 2009 @ 7:11 pm

 • Det kjedeligste er hvertfall å vaske alene. Flink pike, lese er også bra. Kos deg. :)

  Comment by metallicatrollet — January 10, 2009 @ 7:30 pm

 • Hei!
  Er du bloggeren som har svindlet folk? Har hørt at det er deg.. Det har jo vært en stor sak om det..
  Ellers fin blogg!

  Comment by Charlotte — January 10, 2009 @ 7:36 pm

 • Ja, hva handler boka om? Virket nesten litt mer spennende på engelsk enn på norsk i gølge tittelen

  Comment by Ole — January 10, 2009 @ 7:51 pm

 • Ja, hva handler boken om?

  Comment by Ida — January 10, 2009 @ 9:02 pm

 • nå fikk jeg lyst på chailatte. bæææææ

  Comment by Julie 13 år — January 10, 2009 @ 9:08 pm

 • Jeg vil at du skal vite at det er utrolig mange som digger deg, og jeg er blandt annet en av de! :-) jeg elsker måten du skriver på og hvordan du takler å dele livet ditt med flere tusen mennesker om dagen. Har hørt både det ene og det andre, eller jeg har vel lest det meste på en blogg. Og jeg er bare helt sjokka over at hun skriver slikt om deg! det viser bare hvor en dårlig blogger hun er og hva hun selv er ute etter! Bloggere skal ikke skrive dritt om andre, en blogg er å dele meninger og morsomme opplevelser med andre, ikke om å være mest poppulær som hun prøver på. Jeg er faktisk veldig flink til å lese folk, og det lyser opp når jeg leser bloggen hennes!
  Men det jeg egentlig ville si er at du ikke må bry deg om slike dritt slenging, ikke at jeg tror du gjør det, men en dag kan det hende du har en dårlig dag og det kan komme veldig innpå deg. Men du virker som en kjempe flott jente som takler stygge kommentarer og dårlig krittikk veldig bra! Jeg ser faktisk opp til deg, og har gjort det siden jeg begynnte å lese bloggen din :) Stå på vidre Marie, og de aller fleste digger deg! det vet jeg at du vet :D

  Comment by Marthe — January 10, 2009 @ 10:21 pm

 • Heei:D
  Jeg leser bloggen din jevnlig, den er vedig bra :) - helt klart.
  Men… du har fantastiske bilder av deg med forskjellige outfits for nesten hver dag. Hvorfor bruker du ikke noen av de bildene på din header, istedet for de du nå bruker?
  For de andre er mye finere, samt kulere enn de du viser på headeren din av deg.
  Tenk på det!
  Lage en ny liten vri på headern, er som en oppfriskning på bloggen :)
  Ikke sant?

  Keep Up The Good Work, MA!

  Comment by Siggen' — January 10, 2009 @ 10:29 pm

 • Hva er det egentli du har inni den der runde-tingen ?
  Og hvor får man kjøpt en sånn mini vissper ?.

  Comment by sarah — January 10, 2009 @ 10:32 pm

 • Å, den boken har jeg og! Har ikke hatt tid til å lese den, men den er nok egentlig verdt det! Skal ta meg tid nå i helgen, og gleder meg til å lese den! :) Kos deg med boken da! :D

  Comment by marthe fff — January 10, 2009 @ 10:44 pm

 • er chailatte bare te med melk i ?

  Comment by Thea — January 10, 2009 @ 11:49 pm

 • Hei! kan du ikke skrive et innlegg om hva boken handler om? og litt sitater eller hva jeg skal si? :)

  liker bloggen din, fast leser. hehe :)

  Comment by LM — January 11, 2009 @ 4:09 am

 • Chai blir mye bedre om man ikke bruker vann, bare melk, chai te og kjøper chai sirup fra en koffee shop :)

  Comment by Elisabeth — January 11, 2009 @ 2:28 pm

 • Har lest den boka! Eller..leste halve, så ble jeg litt lei. Den er grei, men intet mesterverk ;) For de som har spurt om hva den handler om, så handler den om en mann som sliter med jenter osv., men møter etterhvert en slags sjekke-mester som lærer han og mange andre gutter og menn hvordan man skal sjekke damer. Blant annet rangerer de jenter etter hvor pene de er fra en skala fra 1 til 10 og drar til klubber for å teste de ulike metodene sine. Det er hundrevis av sjekkekurs som arrangeres , og det er en sann fortelling, og er idag fortsatt et stort samfunn av sjekkere.

  Comment by Trine — January 11, 2009 @ 8:39 pm

 • Hvorfor leser dere jenter den boka? Den er jo 100% forbeholdt det sterke kjønn (gutter).

  Comment by martin — January 11, 2009 @ 11:48 pm

 • er det forsjell på det du drikke og kaffe latte? hva er forsjellen :)??
  svar på min blogg e du snill!!:D

  Comment by reiseliv — January 12, 2009 @ 11:03 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon