January 7th, 2009

06:30

Man kan aldri bli vekket for tidlig når budskapet gjelder fred og forsoning.
Telefonen min ringte klokken halv ni i går morges. Det var en venn av meg, Svein Tore Bergestuen, som befant seg i andre enden av røret. Vel tidlig, men dog, saken var god! Opphisset og engasjert oppfordret Svein Tore meg til å ta del i en historisk massemønstring for våpenhvile og fred i Midtøsten, som vil finne sted førstkommende torsdag. Det skal jeg!

Jeg oppfordrer derfor alle som ønsker en fredelig løsning på konflikten i Midtøsten, og som vil vise sin støtte for krigens ofre – på begge sider – til å slutte opp om en bred og tverrpolitisk fredsmobilisering førstkommende torsdag kl. 19:00 i Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø og Stavanger. Møtested og mer utfyllende informasjon om initiativtakerne finnes på Facebook-gruppen Våpenhvile nå! Fakkeltog for fred.

http://www.facebook.com/group.php?gid=72561090184

Vi ses torsdag klokken 19.00 - på Youngstorget i Oslo!

9 Comments »

 • Heei, beklager å kommentere dette her, men fikk det ikke til på det rette innlegget. Å fant heller ikke mailen din, men. Det gjelder det innlegget om mobilene, der du ikke visste hvilken du skulle kjøpe, jeg har letet OVER AALT etter den første, rosa og hvite samsungen, men, selger de denne i Norge? Har du peiling? :-) håper på svar. Kansje du kan svare på mailen min eller her, legger den hvertfall med :-) hilsen stine

  Comment by Stine — January 7, 2009 @ 8:57 am

 • Veldig bra at du tar opp dette!!

  Comment by Lisa — January 7, 2009 @ 10:34 am

 • Sees imorgen!

  Comment by Karoline — January 7, 2009 @ 11:53 am

 • Godt du engasjerer deg :)

  Comment by Mira — January 7, 2009 @ 3:07 pm

 • kjempe bra at du tar opp dette! siden du har så mange lesere så kanskje det kommer flere! :) ses på youngstorget!

  Comment by ylva — January 7, 2009 @ 3:45 pm

 • Hvem av dere bryr dere egentlig om hva som skjer i andre land? Come on. Det blir bare patetisk med innlegg som dette mellom alle de millionene av innlegg om kaffe latte, shopping og sminke. Ikke prøv å lat som om dere ofrer mer enn en tanke på andre ting enn det som angår dere selv.
  Regner med denne kommentaren ikke blir godkjent siden den har et snev av kritikk, men jeg har iallefall fått sagt hva jeg mente.

  Takk for meg

  Comment by NN — January 7, 2009 @ 7:45 pm

 • NN: Jeg er kun med nettopp fordi det i "utlysningsteksten" ikke står et eneste ord for eller imot verken Palestina eller Israel - jeg oppfatter det som en markering for fred, uansett hvilken side man holder med.

  Du kan jo bare forsøke å komme inn på bloggen min igjen for å påstå at jeg ikke bryr meg om hva som skjer der ute. PRØV DEG!

  Comment by Marie Amanda — January 7, 2009 @ 9:05 pm

 • har du EGENTLIG peiling på hva konflikten i Gaza egentlig handler om?? du vet jo ingenting, du vet sikkert ikke en ting om andre verdenskrig heller eller hvorfor konflikten oppstod!

  Comment by Anonymous — January 9, 2009 @ 1:51 am

 • Hva jeg skriver på bloggen din er uansett opp til deg siden du velger hvilke kommentarer som kommer opp på siden din. Du overbeviser ikke meg om at du egentlig bryr deg om de "politiske kampsakene" du skriver om. gaza og obama var mote å skrive om på bloggen sin. Det er ikke akkurat som om dere legger ut i det vide og brede om voldtatte kvinner i kongo.

  Comment by NN — January 9, 2009 @ 6:09 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Navigasjon